Всi новини, сторінка 4

07 08

Шостого серпня в угорському Будапешті 19-річна спортсменка підняла прапор України на Masters. Ця блискуча перемога показала міць, відмінну підготовку та силу духу нашої спортсменки.


03 08

На тому тижні у Швейцарії проходив традиційний і найпопулярніший у Європі турнір хайдайверів (стрибунів у воду з екстремальних висот) «Іnternational cliff giving championship 2023». Разом з дорослими змагалися юніори з України та Великобританії. Українські юніори, серед яких випускниця СК “Манганіт”, продемонстрували дуже високий рівень виконання стрибків і потрапили у фінал. Неля Чуканівська стала переможницею цього турніру серед юніорів, а серед дорослих посіла 4 місце.


25 07

Понад 80 медалей – такий, золотий ужинок минулого тижня. Наші спортсмени прославляють Україну на змаганнях всіх рівнів, серед чемпіонів – покровчани.


21 07

Учора у шахових баталіях  взяли участь 22 поціновувачі  цієї мудрої гри. До нашого міста приїхали талановиті молоді шахісти з Нікополя, які склали серйозну конкуренцію покровчанам, серед яких як молоді так і досвідчені гравці. Про це повідомляє голова ГО «Шахи для життя» Валерій Косолапов.


19 07

Наша землячка, переможниця Чемпіонату Світу -2022 серед юніорів з висотних стрибків у воду Неллі Чуканівська здобула вагомий результат, готуючись до цьогорічного Чемпіонату«World Aquatics», FINA з водних видів спорту. Заключний етап підготовки проходив у маленькому італійському містечку Триєста.


10 07

Не перший місяць як громада м. Покров є учасником соціального загальнонаціонального проєкту “Активні парки - локації здорової України”. Ініціатива об'єднує мешканців громади різного віку та популяризує активний спосіб життя. До безкоштовних занять у центральному парку запрошуються усі, хто хоче стати здоровішим та активнішим.


20 06

Початок літа порадував покровчан досягненнями у спорті. Наші земляки стали кращими на спортивних змаганнях, виборовши призові нагороди.


01 06

Початок літа — це завжди подія для дітей громади. Особливо коли найкраща пора року починається зі свята - Міжнародного дня захисту дітей. За останні 462 доби він набув фактичного значення, бо українських дітей захищають та рятують від російської агресії. Близько трьох тисяч дітей, втікаючи від війни, перебувають з батьками у Покрові.


30 05

Міністерство молоді та спорту України реалізовує Всеукраїнську акцію «Єдина Україна», спрямовану на формування української громадянської ідентичності серед населення. За інформацією відділу молоді та спорту Покровської міської ради, онлайн-проєкт покликаний поглибити знання з історії України, розповісти маловідомі факти та сформувати новий погляд на вивчення історії.


29 05

Вихованка ДЮСШ ім. Дані Дідіка Ліза Литвиненко представляла збірну України на престижному міжнародному турнірі із дзюдо світової серії Upper Austria Grand Prix, що проходив в австрійському Лінці. Дівчина впевнено провела змагання у ваговій категорії до 78 кг та виборола бронзу!