Всi новини, сторінка 5

16 05

Минулими вихідними у Хорватії проходив «Alpe Adria 2023» - Міжнародний турнір зі стрибків у воду серед юніорів та дорослих. Водна арена міста Задар об'єднала спортсменів із шести країн світу. Україну представляли спортсмени з Дніпропетровщини, серед яких кандидат у майстри спорту Неллі Чуканівська - вихованка СК “Манганіт” (тренер Анастасія Янченко).


02 05

Загальнодержавний соціальний проєкт “Активні парки – локації здорової України” об'єднує  мешканців громади різного віку, популяризує активний спосіб життя. Він входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Мета – популяризувати спорт та залучати до оздоровчої рухової активності усі категорії громадян. Сьогодні, 2 травня, в Покровській міській територіальній громаді стартували спортивні заняття в рамках цього проєкту.


07 04

У складі збірної України Артем завоював бронзу на турнірі світової серії з дзюдо Grand Slam.


04 04

Сьогодні важлива і цінна кожна перемога. Спортивна — не виняток. А коли найвищі сходинки п'єдесталу підкорюють земляки — приємніше вдвічі.


28 02

Вихованець заслуженого тренера України Ігоря Мациборка впевнено підкорює ринг, прославляючи свою країну на престижних змаганнях.


08 02

Початок лютого порадував покровчан досягненнями у спорті. Наші земляки були першими на престижних спортивних змаганнях, виборовши золоті нагороди.


30 01

Україна розпочала новий міжнародний сезон в дзюдо зі срібла, що принесла колишня вихованка ДЮСШ ім. Дані Дідіка - Ліза Литвиненко. Турнір серії Гран-прі пройшов у минулі вихідні в португальському містечку Алмада.


17 01

Ми можемо підтримати Лізу у боротьбі за високий титул, проголосувавши за нашу землячку.


29 12

Спортсменка з Покрова, стипендіатка міського голови, очолила рейтинг українських спортсменів за результатами змагань календарного року, який підбиває та публікує Федерація дзюдо України. 18-річна Єлизавета Литвиненко цьогоріч викликала справжній фурор на чемпіонаті світу в Ташкенті, дійшовши до бронзового фіналу, здолавши там олімпійську чемпіонку з Японії.


22 12

На минулому тижні у Львові відбувся Чемпіонат України з боксу серед молоді. Цього року він проходив у рамках ХХ ювілейного турніру на призи видатного українського боксера Андрія Котельника і присвячений загиблим на війні українським боксерам. За найвищі нагороди змагалися близько 200 найсильніших молодих боксерів з усіх куточків держави, серед яких покровчанин Нікіта Захарченко, який у минулому році на Чемпіонаті світу посів І місце серед юнаків.