Всi новини, сторінка 2

05 02

Боксери з Покрова вкотре підкорили ринг.


02 02

Підопічні Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка взяли участь у відкритому міському турнірі з кікбоксингу WAKO "ДЕ Є БОЇ - ТАМ Є ГЕРОЇ", який відбувся наприкінці січня у Кривому Розі.


03 01

Підводячи підсумки спортивного року відбулися традиційні зустрічі любителів інтелектуальної гри — шахів. Новорічний шаховий турнір зібрав як вже досвідчених, так і зовсім юних гравців. Наймолодшому з учасників було 12 років, а найстаршому — 82.


22 12

Акробати дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка успішно виступили на Всеукраїнському турнірі зі спортивної акробатики пам’яті Заслуженого тренера України О. Ф. Чернявого.


21 12

Мінветеранів разом з Мінмолодьспорту проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі ветеранів війни та членів їхніх сімей, до оздоровчої рухової активності та спорту.


18 12

Тайбоксер, вихованець ДЮСШ ім. Д. Дідіка, Дмитро Шелесько здобув для України золото Чемпіонату Європи серед дорослих. Покровчанин впевнено здолав супротивника у фінальному бою, демонструючи відмінну підготовку.


22 11

Спортивні акробати продовжують успішно виступати на турнірах всіх рівнів. Вихованці Ольги Образцової та хореографа Василіси Носік показують відмінну підготовку та здатність конкурувати з найсильнішими спортсменами. Цього разу  акробати продемонстрували усю красу цього виду спорту на Чемпіонаті України, який пройшов у Львові серед юніорів та юнаків.


13 11

Буковина збирала найсильніших спортсменів на чемпіонаті серед молоді та жінок-молоді на честь бійців ГУР МО. Цьогоріч у змаганнях взяли участь близько 300 боксерів з усіх куточків України. За збірну Дніпропетровської області виступав наш Нікіта Захарченко. Він провів яскраві двобої у вазі 75 кг, зайнявщи найвищу сходинку п’єдесталу слави.


07 11
7 листопада 2023 р. 607 Спорт

Все життя у спорті

Футбол - моє захоплення: Геннадій Сєвєров відзначає 50 років тренерської діяльності


06 11

Одразу п’ять медалей привезли до рідного міста наші спортсмени, вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.