Відзначили День молоді разом з усім світом

Щорічно у літню пору року відзначається День молоді - свято натхнення, енергії й запалу, самоствердження та романтики. Відтепер цю дату в Україні відзначатимуть разом зі світовою спільнотою — 12 серпня.

Вчора  з усім світом святкували й у Покрові. Парк ім. Бориса Мозолевського став центром цікавих, динамічних подій.

Відділ молоді та спорту виконавчого комітету спільно  з педагогами - волонтерами підготували й провели насичену програму ігор та розваг.

Стартували вони з дитячого шахового турніру за участі ГО “Шахи для життя”. Турнірна боротьба була напруженою та цікавою. В результаті І місце завоював Едуард Зубаль, ІІ — Ілля Гіленко, ІІІ -  здобув Богдан Зікранець, якому зовсім трошки поступився Саша Фролов.

Потім охочі взяли участь у захоплюючій квест-пригоді. По всьому парку збирали конверти, аби скласти заповітну карту та знайти скарб -сюрприз.

Після цього випробування чекало на молодь. Три команди, шість напружених турів, під час яких учасники демонстрували загальну ерудицію, вміння логічно мислити і працювати в команді. Пошуки відповіді на цікаві питання дали можливість проявити і випробувати власний інтелект, увагу та зосередженість. І звичайно визначити найсильнішу команду .

Переможцям та учасники усіх конкурсних заходів та розваг отримали подарунки.

Прес-служба міського голови.