Будували фортеці й вивчали історію своєї країни

 

Чергове засідання Мама-клубу присвятили визначним місцям України, котрі  входять до чудес світу. Саме так, в ігровій формі, юним покровчанам розповідали про рідну країну, 30-річчя Незалежності якої святкуємо цього року.

Справжній пізнавально-ігровий квест підготували дітям фахівці відділу молоді та спорту виконкому. Малечі пропонували  побудувати з м’яких модулей фортеці, попередньо послухавши цікаву розповідь про дивовижні місця України, такі, як Камянець – Подільська фортеця, Збаразький замок, замок Любарта та інші. Затамувавши подих діти слухали історію цих чудес України, котрі входять до визначних світових пам'яток, про їхніх засновників, про легенди, котрими оповиті ці місця. Із задоволенням зводили фортеці, уявляючи себе історичними персонажами. Батьки дітей теж долучалися до справи, зазначали, що такі зустрічі є надзвичайно цікавими та пізнавальними.

Не лише мам-клуб запрошує до себе покровчан.  Парк Гірників, що на Руднику, збирає на спортивні розваги. Цілий спектр змістовного дозвілля пропонує парк Мозолевського. Фахівці відділу культури роблять все, аби вихідні запам’ятовувались надовго. Для родинного відпочинку кіно під відкритим небом, ігри, вікторини й майстер-класи з веселими аніматорами.

Прес-служба міського голови.