Святкували - спортивно!

День Незалежності країни у Покрові відзначили не лише урочисто та творчо, а й спортивно.

Родинні спортивні змагання згуртували у парку Гірників прихильників активного відпочинку. Відділ молоді та спорту міськвиконкому разом з педагогами-волонтерами підготували насичену спортивну програму. А розпочали - з символічного забігу з прапором держави.

Пізніше відбувся легкоатлетичний забіг, де журі визначило переможців. Наймолодші учасники розважались у веселих естафетах та конкурсах, старші - у рухливих іграх. Час промайнув швидко, енергійно та весело. Активні розваги припали до вподоби і дітям, і дорослим!

Після змагань юних спортсменів нагородили медалями та грамотами за досягнуті результати, а всіх учасників пригостили цукерками.

Легкоатлетичний забіг зібрав вихованців ДЮСШ “Манганіт” на стадіоні “Авангард”. Півсотні юних спортсменів різних відділень школи взяли участь у першості з легкої атлетики.

Дистанції долали впевнено, вболіваючи один за одного та намагаючись показати найгарніший час. За результатами змагань найпрудкіші отримали відзнаки за призові місця, а всі учасники - грамоти за активну участь та повітряні кульки жовтих і блакитних кольорів.

Ветерани-шахісти нашого міста відзначили День Незалежності турніром, який відбувся у шаховому клубі ГО "Шахи для життя".

Шість учасників грали у швидкі шахи за коловою системою. Результати  визначили переможців. Всіх любителів інтелектуального спорту нагородили призами.

Прес-служба міського голови.