Активні парки Покрова запрошують

Парковий сезон у Покрові проходить під знаком популяризації активного способу життя. Публічні заходи, які цьогоріч відділ молоді та спорту міськвиконкому організовує в рамках загальнодержавного соціального проекту “Активні парки – локації здорової України”, з кожним разом об'єднують все більше і більше мешканців громади різного віку.

Минулої суботи активності відбувалися в пару ім. Б. Мозолевського і в парку Гірників.

О дев'ятій центральний парк зустрічав охочих взяти участь у відкритому тренуванні з карате, яке проводив тренер Михайло Фролов. До заняття приєдналися його підопічні - учні відділення карате ДЮСШ ім. Д.Дідіка, вихованці малого групового будинку та діти, які зацікавилися цим видом спорту. В ході тренування вони переконалися, що це гарний вибір. Універсальне бойове мистецтво, зарекомендувало себе як одне з найефективніших для загартування духу та тіла.

Коли почала спадати літня спека, шанувальники здорового способу життя почали збиратися у парку Гірників. На вже традиційні спортивно-розважальні заходи вихідного дня мешканці Рудника приходили цілими родинами.

Розпочалося все з розминки та флешмобу. На учасників чекали мініфутбол, піонербол, бадмінтон, шахи, шашки, веселі естафети.

Поки діти розважалися, матусь запросили на фітнес. Активності продовжують проводити на волонтерських засадах вчителі Сергій Бруско, Ольга Коровіна та Оксана Лопатіна.

Хто хоче на вихідних зарядитися позитивом та бадьорістю — приєднуйтеся, слідкуйте за анонсами відділу молоді та спорту.

Прес-служба міського голови.