Кожні вихідні у Покрові - спортивні

Відкривати для себе нові види фізичної активності можна будь-коли, але приємніше літом. Тим більше, коли є можливість зробити це безкоштовно, на природі, разом з досвідченими тренерами. У Покрові практика відкритих тренувань  існує вже не перший рік.

На минулих вихідних, у рамках проекту “Активні парки - локації здорової України”, відділ молоді та спорту запрошував охочих у парк  ім. Бориса Мозолевського, аби приєднатися до занять з фітнесу та змішаних єдиноборств ММА.

Заняття з фітнесу тут відбулися вперше. Аеробним вправам вчила  тренер Ольга Коровіна, яка вже проводила такі заняття в парку Гірників.

Відкрите тренування зі змішаних єдиноборств вів тренер клубу “ТАЙКАН” Анатолій Авраменко. Після розминки, хлопці  відпрацьовували техніку ударів та боротьби.

Чергове тренування відбудеться вже наступної суботи, о 9-й ранку. Місце зустрічі незмінне — центральний парк.

А в неділю, в той же час, там планується відкрите тренування з карате, яке проведе тренер ДЮСШ ім. Д. Дідіка Михайло Фролов. Слідкуйте за анонсами на сторінці відділу молоді та спорту.

Впродовж останніх чотирьох років теплий суботній ранок у парку ім. Б. Мозолевського важко уявити й без “Спортивних бабусь”. Волонтерський оздоровчий проект пропонує поважним фізкультурницям спеціально розроблений комплекс вправ, приємне спілкування та незмінно гарний настрій. Тут підтримають кожного, хто незважаючи на вік, прагне бути міцним духом та тілом.

Обирайте щось для себе  й пам"ятайте, що під час тренувань на свіжому повітрі мозок добре заряджається киснем, а організм більше виробляє вітаміну Д.

Прес-служба міського голови.