У Покрові відзначили День спорту

Минулий тиждень пройшов у місті під знаком спорту. Турнірами, флеш-мобами, відкритими заняттями та показовими виступами зустріли покровчани День фізичної культури і спорту.

Плідно працюємо - активно відпочиваємо

Задали спортивний настрій всьому тижню школярі та вихованці дитячих дошкільних закладів міста. В освітніх осередках емоційно й весело пройшли учнівські спартакіади, змагання, розваги, флеш-моби, жваві руханки та навіть міні-олімпійські ігри. Юні любителі спорту завзято змагались за перемоги!

У рамках проведення тижня фізичної культури і спорту, вихованці працювали як активно, так і творчо. Створювали цікаві доробки, жваво дискутували на тематичних годинах спілкування, ділилися цікавими фактами та досягненнями спортсменів України і світу!

Активно обговорювали спортивну тематику й у закладах культури міста. Говорили про спорт та здоровий спосіб життя, знайомилися з історією свята. Центральна міська бібліотека для дорослих провела вуличну акцію "Спорт – це життя".

Цікаві заходи охопили й мешканців старостинського округу, де  провели спортивні змагання та веселі ігри.

Ні дня без спорту

У п’ятницю, 10 вересня, вихованці КДЮСШ «Манганіт» змагались у веселих естафетах на стадіоні «Авангард».

Отримали радість від суперництва як найменші, так і більш досвідчені юні спортсмени школи. Зустріли свято з гарним настроєм та незабутніми враженнями.

Спорт дарує людям крила

Ранок 11 вересня, у День фізичної культури та спорту, розпочали енергійним запалом наші поважні покровчанки. У парку ім. Бориса Мозолевського своє традиційне спортивне заняття на свіжому повітрі провели «Спортивні бабусі». Волонтерський проєкт вже більш як чотири роки згуртовує людей літнього віку, допомагаючи їм підтримувати здоровий спосіб життя, спілкуватись, цікаво та корисно проводити свій час.

У парку Гірників, на Руднику, цього дня були представлені локації для спортивних розваг. Ігри «Спорт єднає родини», що підготували педагоги-волонтери, зацікавили різні покоління учасників.

Під час змагань панувала атмосфера спортивного азарту. Ніхто не залишився осторонь і кожен відчував себе частиною однієї великої спортивної родини.

Інтелектуальні перегони

Святковий суботній день зібрав шахістів міста на шахову алею парку для проведення командного турніру. Участь у ньому взяли шість команд, до складу яких увійшли ветерани та юні гравці. Тут вирували справжні шахові пристрасті.

Перше місце виборола команда «Дебют» (Ярошенко, Зікранець), друге - «Біла тура» (Коротаєв, Головізнін), бронза у команди «Два козака» (Воронов, Вечоркін). Призери нагороджені грамотами, медалями і призами відділу молоді та спорту виконкому та ГО «Шахи для життя».

Обирайте спорт!

Феєричне спортивне свято, що відбулось просто неба у затишному куточку відпочинку - парку ім. Бориса Мозолевського, завершило насичений спортивний тиждень. Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи ім. Д.Дідіка презентували показові виступи зі спортивної акробатики, таїландського боксу, спортивної гімнастики, дзюдо.

Юні спортсмени, переможці численних змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів, демонстрували свою майстерність. А по завершенню, під щирі оплески численних глядачів, отримали посвідчення про присвоєння спортивних розрядів.

Святкового вечора відзнаки отримали й тренери-викладачі, волонтери та активісти спортивного руху міста. Їм вручено Подяки міського голови та пам’ятні подарунки.  

Пишаємось нашими юними спортсменами та їх наставниками, які прославляють Покров, є гордістю міста!

Прес-служба міського голови.