Нові спортивні перемоги покровчан

 

Мешканці Покрова своїм прикладом доводять, якщо бажаєш досягти висот - необхідно любити свою справу та наполегливо тренуватися!

Вихованці дитячо-юнацької спортивноъ школи імені Д.Дідіка взяли участь у Кубку України зі спортивної акробатики. Змагання проходили з 4 по 7 вересня у Вінниці і участь в них взяли 111 спортсменів з усіх куточків країни.

Вихованці тренерів Ольги Образцової, Василіси Носик, Наталії Токмань, Марії та Максима Молодід показали гарну спортивну підготовку та отримали хороші результати.

Змішана пара Артур Євтушенко - Орина Забутна посіли 3 місце (за програмою 13-19). Жіноча трійка у складі Анастасії Веселової, Валерії Дрок, Ілони Федюк (за програмою 12-18) виконали програму "Майстрів спорту України".

Змішані пари Артура Євтушенка, Орини Забутної та Івана Селіванова й Дар‘ї Стрєлець пройшли підготовчий етап до Чемпіонату Європи в Італії, що відбудеться наприкінці вересня.

 

На Кубку України з гирьового спорту, що проходив з 3-5 серпня у Києві, покровчанка Валерія Жизнєвська, вихованка Віталія Мартинюка,  показала гарні спортивні результати. Вона виборола дві бронзові медалі та виконала норматив Майстра спорту України. Задля доведення результату у силовому виді спорту, спортсменка за 12 хвилин 144 рази підняла 24-кілограмову гирю. 

Здобуті нагороди спортсменів - результат наполегливих тренувань та самовіддачі. Бажаємо нових перемог та завжди утримувати свої лідерські позиції!

Прес-служба міського голови.