Спортсмени колективної радіостанції БТДЮ – майстри спорту України

 

 

Микола Коробка та Ілля Рабольт виконали нормативи МСУ, здобувши почесне звання. Для колективної радіостанції це справжня подія, бо визначає рівень підготовки та майстерності спортсменів, рейтинг команди.

Директор Будинку Ніна Якимова зазначає, що це заслужена винагорода, що свідчить про цілеспрямованість хлопців, котрі впевнено підкорюють радіохвилі.

Вихованці Почесного громадянина Миколи Голуба, Микола та Ілля прийшли до колективки у 12-річному віці. Зараз однокласники та члени міцної команди вже закінчують НВК№2. Микола Гнатович згадує їхні перші кроки, з гордістю говорить про сьогоднішні успіхи. Спортсмени беруть участь не лише у юніорських змаганнях, а й дорослих, складають серйозну конкуренцію досвідченим радіоаматорам. Радіоспорт став не просто захопленням, вони прагнуть займатися ним усе життя, бо саме цей вид технічного спрямування є одним з перспективних.

Сьогодні хлопці доводять це у навчанні та спорті. Вони здобули золото Кубку федерації, обійшовши 30 команд. Стали лідерами Чемпіонату України, зайнявши перше місце серед молодіжних команд і друге серед дорослих. Микола Коробка був першим у Кубку Сумської області серед індивідуальних операторів. За підсумками 2020 року колективна радіостанція Покрова посіла перше місце у рейтингу серед 58 команд. Останньою перемогою стала бронза у чемпіонаті «Лісова пісня», яку принесли Максим Ланкін, Арсеній Скворцов, Данило Ментій. Готували дітей керівник радіостанції Микола Голуб та керівник гуртка Андрій Панічик.

Попереду в команди нові змагання, котрі є одними з підсумкових у навчально-спортивному році, члени колективної радіостанції вже готуються до них і налаштовані лише на перемоги.

Прес-служба міського голови.