Світ, у якому є жінка – прекрасний

Хоч за календарем весна вже й настала, але переможна її хода починається саме з найпрекраснішого жіночого свята, яке присвячене найдорожчим людям на світі – мамам, сестрам, бабусям.

Саме їм сьогодні присвятили свої прекрасні вокальні, музичні композиції та театральні номери чоловіча частина колективу та учнів Дитячої школи мистецтв. Вишуканий репертуар, наповнена легким весняним настроєм атмосфера дарували присутнім жінкам неповторний святковий настрій. На адресу прекрасної половини людства звучали теплі слова та щирі побажання.

Святкова атмосфера панувала і у міському музеї. Тут вчили, як надовго зберегти красу й емоції весняного свята. На майстер-клас з виготовлення символу весни – гілочки мімози, музейники запросили підопічних територіального центру. За приємним спілкуванням, заготовки швидко перетворилися на дуже гарні, сонячні, яскраві квіти, які і стали подарунком для поважних гостей закладу.

В самому ж територіальному центрі соціального обслуговування пройшов цикл святкових дійств під назвою «Її Величність жінка». Гості збиралися підгрупами, розважалися музикою, піснями, віршами навіть танцями.

Останній робочий день перед святом весни, надії і любові є особливим у трудових колективах, у закладах освіти. Ще й тому, що сьогодні там також приймали найщиріші вітання  та побажання від міського голови Олександра Шаповала.

Прес-служба міського голови.