Вихованці БТДЮ - призери обласних змагань

Гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва мають нові вагомі здобутки.

Завершився обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань з кордових автомоделей у приміщенні серед учнівської молоді, який проходив у заочному форматі.

Серед закладів позашкільної освіти області з Дніпра, Кривого Рогу та Нікополя до змагань традиційно приєдналися вихованці автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва м. Покров, керівник якого Володимир Томілов. Всього у змаганнях взяли участь 24 вихованці, зареєстровано було 28 моделей.

Програма перегонів передбачала стендову оцінку в особистій першості у двох класах моделей. Їхня оцінка відбувалася за фотоматеріалами та кресленнями, надісланими учасниками змагань.

Враховувалася оригінальність та складність конструкції, якість та майстерність виготовлення моделей.

За висновками компетентного журі, серед призерів - автомоделісти з Покрова.

Перемогу у класі ЕЛ-К завоювали Назар Галюк та Дмитро Дубровін. Наші учасники також відзначилися у класі ЕЛ-О. Назар має І місце, Дмитро — ІІІ місце.

Стали відомі підсумки обласного конкурсу з інформаційних технологій для молодших школярів “Капітошка”. Активними учасниками конкурсу, який на постійній основі проводить Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості,  є вихованці “Школи робототехніки” БТДЮ.

Цього разу гуртківці знову в  кагорті  переможців. Діти здобули чотири перших місця і одне друге. Відмінні результати мають Михайло Шустваль, Софія Колісник, Ніколь Слащова, Павло Ситник. Друге місце у Поліни Смислової.

Конкурс був присвячений цирковій темі. Організатори прагнули, аби учасники поділилися своєю творчістю та відчули, що навіть у складні часи можна відчути радість від спільної діяльності.

Вітаємо переможців та їхніх наставників з черговими перемогами, бажаємо подальших перемог!

Прес-служба міського голови.