Розкривають потенціал вихованців

Креативний колектив гімназії№4 не лише веде дітей у світ знань, а й допомагає осягнути усе безмежжя творчості, відкриваючи юні таланти.

Задля цього педагоги спільно з батьками започатковують цікаві ініціативи, беруть активну участь у конкурсах всіх рівнів, сприяють тому, аби діти реалізовували свої здібності.

Останні блискучі результати зайвий раз доводять, що у міцному тандемі дорослих та дітей малеча впевнено крокує до нових висот.

Так, цілий врожай нагород зібрали гімназисти на ІІ Міжнародному двотуровому конкурсі мистецтв “UKRAINIAN TRADITION”, що тривав у Києві. Гран-Прі у номінації «Живопис» завоювала Аліна Кутова, золото з декоративно-прикладного мистецтва у Єлизавети Саліхової та Кіри Авраменко, срібло – Злати Сапун, Поліни Онипко.

Третю премію у номінації «Дизайн» здобула Марія Остапенко. На найвищу сходинку, зайнявши перше місце, у номінації «Сучасна хореографія» піднявся Єгор Габітов, з «Художнього читання» - Захар Діордіца. Наставниками дітей є Аліна Морозова, Вікторія Оніщенко, Галина Войтенко, Олена Сапун.

Заявили про себе і на Всеукраїнському креативному дитячому конкурсі «Маленькі діамантики». Учні Аліни Морозової, Вадим  Балюк та Кіра Авраменко посіли перші місця, Єлизавета Саліхова та Поліна Онипко – другі. Маленькі художники презентували свої роботи у номінації «Образотворче мистецтво».

Вітаємо дітей та їхніх викладачів та бажаємо нових вагомих здобутків!

Прес-служба міського голови.