НОВІ ПЕРЕМОГИ ЮНИХ ТАЛАНТІВ

Покровчани продовжують здобувати нові знання, брати участь у конкурсах та перемагати. Наставники всіляко підтримують їх у цьому - навчають, допомагають долати труднощі, мотивують до руху вперед.

Весна подарувала талановитим дітям чимало вагомих перемог на творчому небосхилі. Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва активно поринають у світ творчості і мають гарні результати.

ХVІІ Міжнародний онлайн-фестиваль творчості "Мій пухнастий друг 2024" не залишив байдужими юних художників, вихованців гуртка "Палітра". Діти створили гарні роботи та здобули перемоги  творчого конкурсу в номінації "Образотворче мистецтво". Дипломантами першого ступеня стали Ангеліна Афоніна, Дар‘я Завидовська та Мирослава Науменко.

Вихованці Вікторії Савенко також мають високі результати у Всеукраїнському конкурсі талантів "DOBRO fest". Евеліна Князєва, Дар’я Мощенко та Ксінія Петренко здобули перші премії конкурсу.

У відкритому конкурсі малюнків "Шевченків світ в буянні фарб, сплетінні ліній", присвяченому творчості великого митця, гуртківці БТДЮ представили свої художні доробки та стали лауреатами І та ІІ ступенів. Дипломи переможців отримали Софія Шевченко, Катерина Возняк, Аліна Єфіменкова, Кіра Коняхіна та Юлія Яйчук. Дмитро Чаплинський має диплом ІІ ступеня.

Міжнародний конкурс мистецтв «Нові імена» запросив до участі таланти з різних куточків країни. Вихованці Юлії Кривчук, гурток хореографії "Джем", здобули першу премію конкурсу у номінації "Естрадний танець".

Обласний конкурс інформаційних технологій "Комп'ютерна перлинка" зібрав допитливих юних програмістів зі всієї Дніпропетровщини. Кмітливі та розумні хлопчики, вихованці гуртка робототехніки, - Роман Таран, Олександр Комарець та Ілля  Козененко посіли 1 місця! Діти виборювали перемогу у двох номінаціях: "Комп'ютерний вернісаж" та "Графічне програмування".

Прес-служба міського голови.