Всi новини, сторінка 9

10 07

Літо – по-справжньому гарячий період для наших комунальників і не лише через високу температуру повітря. Незважаючи на аномальну спеку, служби у повному обсязі виконують свої завдання. Впорядковують внутрішньобудинкові території, паркові зони, вулиці та сквери, вивозять сміття, здійснюють поточні ремонти. Утримують Покров у чистоті, створюючи комфорт і затишок для мешканців.


10 07

Літо порадувало покровчан досягненнями у спорті. Наші земляки на престижних спортивних змаганнях вибороли призові нагороди. На Чемпіонаті України з таїландського боксу серед молоді та Турнірі найсильніших тай-боксерів серед юнаків і юніорів, що був відбірковим до Чемпіонату світу, взяли участь вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка. Одеса зібрала найсильніших представників цього виду спорту, до числа яких вже традиційно входять покровчани.


10 07

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 38 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 2 заяви для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідано родини за адресою їх фактичного місця проживання, складено відповідні акти оцінки потреб. Триває робота з організації соціального захисту осіб, які опинились в


10 07

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 13.07.2024


10 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. Дорогі українці! Зараз – Вашингтон. Сьогодні починається саміт НАТО.


10 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Через падіння уламків зайнялася суха трава. Пожежу приборкали. Ввечері і на ранок від російських атак потерпала Нікопольщина. Район зазнав ударів артилерією і дронами-камікадзе.


09 07

Звертаємо вашу увагу на важливу інформацію щодо порад лікарів при аномальній спеці


09 07

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 10.07.2024


09 07

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання економіки та соціального спрямування. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.


09 07

Адаптація та змістовне дозвілля дітей, які через війну змушені були змінити місце проживання — справа потрібна і благородна. Допомагає громаді з цим завданням команда фахівців Благодійного фонду “Карітас Кривий Ріг”, які реалізують проєкт ”Простір дружній до дитини”.