Всi новини, сторінка 8

25 04

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області здійснено прийом 62 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 3 заяви для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій.


25 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні Президент Байден підписав ухвалений Конгресом пакет підтримки – підтримки, зокрема, української.


25 04

У ході підготовки до проведення чергової сесії міськради, пройшли засідання постійних депутатських комісій. Депутати обговорили питання, проєкти рішень, що виноситимуться на розгляд сесії. У роботі комісій також взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому.


25 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Артилерійським вогнем ворог накривав сам Нікополь, Марганець і Червоногригорівську громаду.


24 04

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто фінансово-економічні питання, соціальні, архітектури та ЖКГ. З усіх прийняті відповідні рішення.


24 04

Сенат схвалив законопроєкт про виділення допомоги Україні. За цим рішенням – титанічна робота. Глави держави Володимира Зеленського, керівника його Офісу Андрія Єрмака, всієї команди. Тепер рішуче «ТАК» історичному документу має сказати Президент США Джо Байден. Вся країна чекає, що він підпише законопроєкт якнайшвидше. І ми отримаємо таке важливе підсилення. Його відчують і на фронті, і в тилу. Оборонці матимуть більше зброї. Аби виганяти окупантів і захищати наше небо. ДЯКУЮ


24 04

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 27.04.2024


24 04

Школярі Покрова долучились до загальнонаціональної акції єднання та віри, що вперше відбулася в Україні за ініціативи Асоціації професіоналів довкілля (PAEW). Одинадцятикласники шкіл міста висадили на  подвір’ях навчальних закладів саджанці дерев та декоративні кущі, як символ життя, відродження та національної єдності.


24 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Хочу подякувати за цей день усім, хто справді все робить заради того, щоб життя зберігалося.


24 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог застосовував дрони-камікадзе різних типів та важку артилерію. Поцілив по райцентру, Мирівській і Марганецькій громадах.