Всi новини, сторінка 8

12 07

У “Покровводоканалі” з'явилася нова техніка — екскаватор JCB, який в змозі впоратися з широким спектром робочих завдань. Екскаватор отримали в рамках програми “WaterWorX: Підтримка українських водоканалів сектором питної води Нідерландів", за підтримки Міністерства Закордонних справ та Посольства Королівства Нідерландів в Україні.


12 07

Служба безпеки та Національна поліція запобігли серії ракетних ударів рф по критичній інфраструктурі Чернівецької області.


12 07

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти.


12 07

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у Вашингтоні під час спільної пресконференції з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Глава держави подякував Єнсу Столтенбергу за всі роки співпраці й наголосив, що Альянс справді став сильнішим.


12 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Бив по Мирівській та Марганецькій громадах. Вранці – поцілив дроном-камікадзе по Нікополю.


11 07

Друге командне місце та десять медалей привезли з міста Стрій покровчани, вихованці Будинку творчості, тренера Володимира Томілова.


11 07

На початку 2024 року проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка реформи охорони здоров’я» ініціював масштабну Відкриту грантову програму з відновлення доступу населення до медичної допомоги для більш ніж чотирьох мільйонів українців дев’яти областей. Від Дніпропетровщини у проєкті беруть участь 16 територіальних громад*, однією з яких було обрано і Покровську міську територіальну громаду. Проєкт реалізовуватиметься до грудня 2024 року.


11 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!


11 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Агресор застосовував дрони-камікадзе і артилерію. Поцілив по райцентру та Марганецькій громаді. Пошкоджений приватний будинок. Люди не постраждали.


10 07

Ефективний формат спілкування з бізнесом та громадськістю