Всi новини, сторінка 12

29 03

Державна реєстрація вашого бізнесу залишається дійсною, навіть якщо ви мобілізовані на службу. Ваша підприємницька діяльність — це ваш засіб до самореалізації та допомоги вашій родині, і вона захищена законом.


28 03

Творчі заклади культури зустріли весну з вагомими здобутками. Навчальний процес увінчався перемогами в конкурсах всіх рівнів, на яких учні Школи мистецтв та Дитячої музичної школи демонструють свої знання. Навіть в умовах війни талановиті покровчани та їхні наставники не припиняють творчого процесу. В онлайн-форматі проводять концерти, патріотичні акції, вернісажі та виставки. Чому навчилися, презентують широкому загалу і професійному журі.


28 03

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський.


28 03

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 01.04.2024 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


28 03

Щороку березень є місяцем підвищення обізнаності про туберкульоз, протягом якого забезпечується проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом. Другий рік поспіль Всесвітня організація охорони здоров’я для відзначення цього дня пропонує гасло «Так! Ми можемо подолати туберкульоз!».


28 03

Посольством України у Франції було досягнуто домовленості з мережею супермаркетів у створенні окремої вітрини для розміщення товарів українських виробників на платформі “NAZOVNI” яка призначена для надання дипломатичного сприяння українським експортерам на зовнішніх ринках. Проєкт реалізує Міністерство закордонних справ України.


28 03
28 березня 2024 р. 248 Суспільство

Знову вандали

Вчорашній вечір став не зовсім добрим для покровчан. І не тільки від тривог, а й хуліганських дій. Невідомі перевернули сміттєві баки у декілька мікрорайонах міста. Робили це навмисно у час, коли надворі вже сутеніло.


28 03

Наразі команда Українського ветеранського фонду Мінветеранів ретельно опрацьовує кожен проєкт. Зокрема, перевіряється повнота поданих документів та відповідність встановленим вимогам, включаючи антикорупційну перевірку заявників.


28 03

Про це повідомив зранку голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


27 03

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 31.03.2024 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади