Всi новини, сторінка 12

03 07

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 39 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 2 заяви для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідано родини за адресою їх фактичного місця проживання, складено відповідні акти оцінки потреб. У складі робочої групи фахівцями Центру відвідані 27 родин ВПО для перевірки


03 07

Житлова субсидія є безповоротною адресною державною соціальною допомогою вразливим споживачам житлово-комунальних послуг


03 07

Пісенну спадщину вважають справжнім скарбом нашого регіону, бо передавали з покоління в покоління, зберігаючи для нащадків. До наших часів у різних куточках Дніпропетровщини можна почути пісні, коріння яких сягають у сиву минувщину. З 2016 року козацькі пісні Дніпропетровщини внесені до переліку елементів нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.


03 07

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Сьогодні насичений день.


03 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - По Червоногригорівській громаді – артилерією. Пошкоджена будівля, що не експлуатувалася.


02 07

Збірна України з дзюдо здобула чотири ліцензії на Олімпійські ігри, до старту яких менше місяця. Серед володарів перепусток — Єлизавета Литвиненко - колишня вихованка Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка.


02 07
2 липня 2024 р. 163 Освіта

Творче літо

Вихованці БТДЮ навіть у період відпочинку радують своїми досягненнями у творчості. Виставка-конкурс мистецтв "Сім'я -Любов" згуртувала дітей різних вікових категорій у творчих онлайн-перегонах.


02 07

З метою підвищення інституційного та організаційного розвитку інститутів громадянського суспільства, Міністерством у справах ветеранів України спільно з ІСАР Єднання розпочато серію тренінгів для громадських та благодійних організацій, що здійснюють діяльність у сфері ветеранської політики. Перший тренінг для ветеранських організацій громадянського суспільства “Складові успішної діяльності ОГС: публічні комунікації” відбудеться 10 липня 2024 року з 11:00 до 17:30 у м. Києві, реєстрація для


02 07

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський. Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Коротко про цей день.


02 07

До уваги мешканців м. Покров: вул. Торгова, І-го селища, ІІ-селища, Гірняк, Рудник, Олександрівка, с. Шолохове та сел. Перевізькі Хутори.