Всi новини, сторінка 4

23 07

Українські військові та члени їх сімей мають право скористатись пільгами на житлово комунальні послуги. Хто має таке право, які пільги передбачені та які документи для цього потрібні у матеріалі юристів системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Хто має право на отримання пільг учасники бойових дій - 75% знижки учасники війни(визначені статтями 8, 9 ЗУ “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”) - 50% особи з інвалідністю внаслідок війни - 100% члени


Відповідно до розпорядження міського голови щодо скликання чергової 56 сесії Покровської міської ради 8 скликання свою роботу розпочинають профільні постійні комісії Покровської міської ради, на засіданнях яких будуть розглянуті проєкти рішень з різних напрямків діяльності: - комісія з питань соціального захисту населення та молодіжної політики, освіти та охорони здоров'я, культури та спорту (голова комісії Тетяна Сударєва); - комісія з питань безпеки і оборони, депутатської діяльності ті


23 07

Медзаклади працюють в стабільному режимі, продовжують надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


23 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Короткі підсумки цього дня.


23 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Випустив зо два десятки снарядів. Під ударом – Марганецька та Покровська громади.


22 07

Стартував головний етап вступної кампанії-2024, коли абітурієнти подають заяви на навчання для здобуття ступеня бакалавра.


22 07

“Покращення доступу до послуг дошкільної освіти в умовах надзвичайних ситуацій та раннього відновлення в Україні” - так називається проєкт, до якого долучилася частина закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів ліцеїв нашої громади. Він стартував на початку липня і покликаний сприяти соціалізації дітей та формувати у здобувачів дошкільної освіти компетентності, передбачені державним стандартом дошкільної освіти.


22 07

Якщо виникає питання щодо правильного застосування законодавства про працю або здається, що відбувається порушення трудових прав – скористайтесь простим та зручним сервісом «Інтерактивний інспектор» і отримайте консультацію за номером телефону 098-104-50-74. Окрім того в Павлоградському, Новомосковському, Синельниківському районах Дніпропетровщини також є телефон для отримання консультацій – 050-987-21-84. Під час надання консультацій, особливо якщо консультування здійснюється


22 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Кілька важливих звітів за сьогодні було.


22 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - З важкої артилерії бив по Марганецькій громаді. Дронами-камікадзе влучив по Покровській та Нікополю.