Всi новини, сторінка 11

05 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Під ворожими ударами був Нікополь – ввечері та вже із самого ранку. Агресор атакував дронами-камікадзе. Пошкоджена інфраструктура. Понівечені приватний будинок і мікроавтобус.


04 07

Днями у громаді презентували соціально-освітній проєкт"Титани UA", який було ініційовано начальником Дніпропетровської ОВА Сергієм Лисаком. Це проєкт — про повернення ветеранів у  громади, про ветеранську політику, про підтримку на  шляху реабілітації, про успішну інтеграцію у цивільне життя. Мета ініціативи — об'єднати воїнів, які  пройшли через бойове пекло та важкі поранення.


04 07

Сьогодні місто знову у жалобі, проводжало в останню путь Олександра Кочергіна. Молодший сержант, старший водій стрілецького відділення стрілецького взводу, він загинув на Харківщині, боронячи рідну землю від ворога. Олександру Кочергіну було 45 років…


04 07

Нікопольщина, як і весь Південь України, особливо потерпає від спеки у зв’язку зі знищенням Каховського водосховища, що вплинуло на мікроклімат регіону, а також закриттям пляжів та інших місць масового відпочинку на воді через активні бойові дії. Спека може негативно позначатися на стані здоров'я, зростає ризик отримання сонячного та теплового ударів. Вплив аномальної спеки небезпечно для будь-якого віку. Але найбільш схильними є діти, підлітки, вагітні, літні, люди з хронічними


04 07

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Увесь цей день в Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару. Більш ніж 50 людей постраждали. Усім надається необхідна допомога. Станом на цей час відомо про 5 загиблих. Мої співчуття рідним та близьким.


04 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ввечері та вранці агресор атакував Нікопольщину. Застосовував дрони-камікадзе та важку артилерію. Окупанти поцілили по райцентру і Червоногригорівській громаді.


04 07

Прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом — Днем Національної поліції!


03 07

Триває важливий етап вступної кампанії - 2024. 1 липня абітурієнти зареєстрували електронні кабінети для вступу до закладів вищої та фахової передвищої освіти.


03 07

Ефективний формат спілкування з бізнесом та громадськістю


03 07

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 39 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 2 заяви для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідано родини за адресою їх фактичного місця проживання, складено відповідні акти оцінки потреб. У складі робочої групи фахівцями Центру відвідані 27 родин ВПО для перевірки