Всi новини, сторінка 10

02 10

Ефективний формат спілкування з бізнесом та громадськістю


02 10

В обласному бюджеті на 2024 рік передбачено кошти на забезпечення учасників антитерористичної операції, осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії


02 10

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час виступу на другому Міжнародному форумі оборонних індустрій. «Завдяки оборонним індустріям Україні належить стати одним із ключових глобальних донорів безпеки й дуже сильним гравцем на глобальному ринку зброї та оборонних технологій. Кожен, хто буде з нами, хто буде з Україною, я впевнений, виграє», – зазначив Глава держави.


02 10

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


01 10

Перший день жовтня для Покрова є визначальним, бо увібрав в себе найголовніші дати, котрі ілюструють вчорашній, сьогоднішній і майбутній поступ громади. День міста, День Захисників і Захисниць України, День Козацтва, День Ветерана – дати, за якими велич, міць, історичний досвід – любов до рідної землі!


01 10

Ветеранська політика — це про шлях ветерана вдома, його інтеграцію у суспільне життя. У громаді запрацював ветеранський простір, де захисники зможуть отримати консультації з будь-яких питань, психологічну допомогу чи просто можливість побачитися з тими, хто теж пройшов гарт війною і має зрозумілі одне одному теми для розмов. Водночас, простір орієнтований не лише на ветеранів і чинних військових, але й на членів їхніх родин та родин загиблих захисників.


01 10

Сьогодні Покров відзначає день міста. Традиційно цей день співпадає з Днем Захисників та Захисниць України і Днем козацтва й припадає на православне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Вже вкотре улюблене свято містян затьмарене війною. Тому нині не про свято, а про любов до рідної землі, про повагу до тих, хто відстоює її свободу, про єдність і згуртованість, про наше спільне прагнення до Перемоги.



01 10

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму виступі. Слава Україні! Панове генерали, офіцери, сержанти й старшини, солдати й матроси, курсанти та ліцеїсти! Шановні військовослужбовці та ветерани!


01 10

Щиро вітаю Вас із Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку, яке ми зустрічаємо у перший день жовтня! Свято, огорнуте теплом до тих, хто весь свій досвід, життєву мудрість, щедрість душі віддав рідній землі.