Всi новини, сторінка 10

09 07

Адаптація та змістовне дозвілля дітей, які через війну змушені були змінити місце проживання — справа потрібна і благородна. Допомагає громаді з цим завданням команда фахівців Благодійного фонду “Карітас Кривий Ріг”, які реалізують проєкт ”Простір дружній до дитини”.


09 07

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з українською громадою в Польщі. У Варшаві Президент Володимир Зеленський зустрівся з представниками української громади – волонтерами, медиками, педагогами, громадськими активістами, членами релігійних організацій.


09 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ввечері агресор продовжував бити по Нікопольщині. Цілив по району і з самого ранку.


08 07

Медзаклади працюють в стабільному режимі, продовжують надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


08 07

Знову линула «Плине кача», знову жалоба огортала покровчан… До рідного міста на щиті повернувся Юрій Рожевський, солдат, водій-електрик першого мінометного взводу, першої мінометної батареї, механізованого батальйону. Герой загинув поблизу населеного пункту Волноваха, що на Донеччині, захищаючи рідну землю від ворога. Йому було б 38 років…


08 07

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. - Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Сьогодні в Одесі – у день наших Військово-Морських сил Збройних Сил України. І це – день і нашої вдячності всім воїнам ВМС, і перемовин – щоб Сили оборони України, ВМС України – вся наша держава отримала ще більше можливостей.


08 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Застосовував дрони-камікадзе та артилерію. Потерпали Нікополь, Марганецька та Покровська громади.


05 07

На минулому тижні у Вінниці проходили Кубок України та Чемпіонат України серед юнаків зі спортивної акробатики. Змагання об'єднало близько 240 спортсменів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської областей та міста Київ.


05 07

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти.


05 07

БФ Право на захист за підтримки Українського гуманітарного фонду Ukraine Humanitarian Fund (UHF) відкриває реєстрацію на конкурс Мінігрантів для неприбуткових організацій, що надають допомогу вразливим категоріям цивільного населення, які постраждали під час повномасштабного вторгнення. Для участі у конкурсі благодійні й громадські організації, що надають допомогу цивільному населенню у Дніпропетровській області мають подати заявку до 12 липня 2024 року. Переможці конкурсу можуть