Всi новини, сторінка 5

19 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Частину ворожих цілей збили Сили ППО. Зокрема, тільки за ранок, попередньо, 9 ракет. І ще 2 – вночі. Деталі щодо цього – згодом. На жаль, є й влучання.


18 04

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 21.04.2024 -22.04.2024 проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


18 04

Український Червоний Хрест - найбільша гуманітарна організація в Україні, що вже 106 років спрямовує свої зусилля на захист життя, здоров'я та гідності людей. Учора волонтери Нікопольської організації товариства Червоного Хреста, чия діяльність охоплює і Покров, відзначили цю дату інформаційною акцією.


18 04

Весна подарувала талановитим дітям Покрова чимало вагомих перемог на творчому небосхилі. Вихованці Школи мистецтв та Дитячої музичної школи вибороли призові місця на міжнародних та всеукраїнських конкурсах.


18 04

Продовжується реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2025 у Ванкувері-Вістлері, Канада.


18 04

26 призових місць в обласних конкурсах за напрямками STEM-освіти здобули юні покровчани впродовж двох місяців. Участь в таких конкурсах дає дітям можливість не лише перевірити свої знання і навички, а отримати новий досвід в освоєнні інноваційних технологій.


18 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Підсумки цього дня.


18 04

Стрес, емоційна нестабільність і постійна тривога стали щоденною рутинною нормою для українців за останні роки. Ми щодня читаємо новини з фронту, хвилюємося за життя та здоровʼя близьких і намагаємося усвідомити – війна стала частиною нас.


18 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


17 04

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області здійснено прийом 54 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 3 заяви для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідані родини за адресою їх фактичного місця проживання, складені відповідні акти оцінки потреб.