Всi новини, сторінка 5

21 07

Це свято тих, хто своєю важкою працею створював і продовжує створювати основу для розвитку нашого міста, країни. Гірники завжди були гордістю нашої громади, символом сили та стійкості.


19 07

З початку війни у місті пройшло реєстрацію понад 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти.


19 07

Останнім часом до Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області надходять скарги наступного змісту: “Я працюю, чому цей факт не зараховується до мого стажу?” З’ясовується, що в базі даних Пенсійного фонду України по особі відсутні дані про трудові відносини. Тобто особа працює неофіційно. Неофіційне (нелегальне) працевлаштування - це такий вид працевлаштування, який не завіряється трудовим договором, що у свою чергу заборонено чинним законодавством


19 07

Лише людина з міцним терпінням, великою любов'ю до обраної справи, непохитною вірою у своїх вихованців може бути наставником. Саме тренер є першою людиною, яка приводить юного початківця до світу спорту, стає провідником у цьому світі. Для спортсменів тренер є тим, хто завжди поруч, завжди скаже правду, допоможе подолати лінь, втому, перейти бар'єри, які стоять на шляху до великих перемог.


19 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог обстрілював з важкої артилерії і застосував дрон-камікадзе. Влучив по Марганецькій та Покровській громадах. Загиблих і постраждалих немає.


18 07

Сьогодні у міськвиконкомі, під головуванням заступника міського голови Ганни Відяєвої, пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини. З метою забезпечення законних прав та інтересів дітей, комісією розглянуто ряд питань. Усі вони попередньо були детально опрацьовані фахівцями служби у справах дітей міськвиконкому.


18 07

Літо для вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва — додаткова можливість продемонструвати свої здібності й таланти. Такою нагодою стала участь дітей у V Всеукраїнському вокальному конкурсі народної творчості “Співоча птаха”.


18 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. Дорогі українці, українки! Сьогодні вже десяті роковини від того дня, коли російські окупанти знищили в українському небі пасажирський літак – рейс MH17.


18 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ввечері ракетний удар пережила Синельниківщина. Там сталася пожежа. Ніхто не постраждав. Продовжувалися атаки на Нікопольщину – дронами-камікадзе та артилерією.


17 07

Всеукраїнський челендж до Всесвітнього дня бадмінтону «Я люблю бадмінтон» згуртував школярів, любителів активного дозвілля, всієї країни. Він тривав декілька місяців та складався з трьох етапів. Юні покровчани стали учасниками челенджу. Учні ліцею №9 долучились до участі на всіх етапах та стали переможцями!