Всi новини, сторінка 6

17 07

У зв'язку з аварійною ситуацією на магістральному водогоні, 17.07. з 13:00 години буде припинено водопостачання у селищі Чортомлик до виконання аварійно-відновлювальних робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Адміністрація МКП "Покровводоканал"


17 07

Сьогодні малюнки Анастасії Лободи, Діани Постольнік, Вероніки Гаврюшенко представлені широкому загалу на виставці, організованій Почесним консульством Австрійської республіки у місті Дніпро, спільно з ГО ЖІНКИ плюс, Управлінням з питань культури та спорту виконавчого апарату Дніпропетровської обласної ради, обласним методичним центром клубної роботи та народної творчості.


17 07

Ефективний формат спілкування з бізнесом та громадськістю


17 07

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 41 особи, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 4 заяви для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідано родини за адресою їх фактичного місця проживання, складено відповідні акти оцінки потреб. У складі робочої групи фахівцями Центру відвідані 32 родини ВПО для


17 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день.


17 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Випустила два десятки артснарядів.


16 07

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання про скасування рішення виконкому від 28.06.2024 року «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення Міському комунальному підприємству «Покровське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства». Прийнятим рішенням, тариф залишається без змін – 36 грн.80 коп.


16 07

Наша землячка, 17-річна спортсменка Неллі Чуканівська, стала бронзовою призеркою турніру з хайдайвінгу «Marmeeting», що відбувся в Італії на початку липня.


16 07

Діти з шаною ставляться до подвигу воїнів, які живим щитом стали на захист України. Немає ціни мужності та героїзму. Аби підтримати та вшанувати подвиг наших янголів-охоронців: воїнів, медиків, волонтерів, ветеранів ЗСУ протягом трьох місяців тривав обласний образотворчий конкурс-портрет “Титани мужні рідної землі”.


16 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Української Державності та Дня хрещення Київської Русі – України відзначив державними нагородами військових і представників інших професій та вручив паспорти українцям, яким виповнилося 14 років.