Всi новини, сторінка 13

02 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Атакував ще з десяток разів дронами-камікадзе та артилерією.


01 07

Випускниця здобула найвищий бал при складанні національного мультипредметного тесту з біології. Такі високі результати головного шкільного екзамену є підтвердженням успішного навчання, адже  Анастасія нагороджена золотою медаллю за особливі досягнення, численними похвальними грамотами.


01 07

Медзаклади працюють в стабільному режимі, продовжують надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


01 07

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський. - Дорогі українці, українки! Сьогодні в Харкові – ще одне влучання російської керованої авіабомби. Був уражений поштовий термінал – звичайний цивільний об’єкт.


01 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог цілив балістикою. Через російську атаку у місті постраждали 7 людей. Серед них – 15-річний хлопець. Одну жінку госпіталізовано, інші лікуватимуться амбулаторно.


28 06

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання ЖКГ. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.


28 06

28 червня - 28 - річниця з Дня ухвалення Конституції України. З нагоди знакової дати покровчани, представники влади міста поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку. У закладах освіти та культури пройшли тематичні онлайн-заходи.


28 06

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на засіданні Євроради. - Дякую, Шарлю, пане Президенте! Шановні колеги, шановна Урсуло!


28 06

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Та із самого ранку російська армія знову вдарила по Нікопольщині. Поцілила по райцентру дронами-камікадзе.


28 06

Наша Конституція — це віддзеркалення усіх наших прагнень та принципів, поглядів на те, яким має бути державний устрій. Це документ, що відображає наше бажання жити в незалежній, демократичній, правовій державі.