Всi новини, сторінка 13

27 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Поцілив по Червоногригорівській та Мирівській громадах з важкої артилерії. Випустив з півдесятка снарядів.


27 03

У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, які послуги реабілітації вони можуть отримати на безоплатній основі. Зокрема, йдеться про медзаклади, у яких є договір із НСЗУ, де застосовуються виключно доказові методи реабілітації. Відновленням функціональних можливостей пацієнта займаються фахівці з реабілітації у сфері охорони здоров’я: лікарі фізичної та реабілітаційної медицини, фізичні терапевти, ерготерапевти, терапевти


26 03

Триває видача гуманітарної допомоги  від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Program  наступним категоріям населення Покровської міської територіальної громади:


26 03

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 30.03.2024 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


26 03

Підлаштовуючись  під примхливу весняну погоду, комунальники Покрова продовжують виконувати планові завдання. Забезпечення комунальними послугами, утримання чистоти і порядку на території громади  - це їхня щоденна  кропітка  праця.



26 03

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 28.03.2024 р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


26 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Кілька підсумків за цей день.


26 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Пізніше – вдарили по Червоногригорівській. Застосували важку артилерію.


26 03

Сьогодні військове формування, що героїчно обороняє свою країну, відзначає десяту річницю створення. Захищати, боронити від ворога, стояти на сторожі незалежності та територіальної цілісності України – таким є покликання й завдання мужніх воїнів, нацгвардійців.