Всi новини, сторінка 7

03 04

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 06.04.2024р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


03 04

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 27 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 22 заяви для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині


03 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. - Дорогі українці, українки! Зараз у Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару.


03 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог скинув боєприпас з БпЛА. Минулося без загиблих та постраждалих.


03 04

ГО «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі – Сертифікатна програма). Старт навчання 22 квітня 2024 року. Прийом заявок триватиме до 8 квітня включно. Сертифікатна програма погоджена Національним агентством України з питань державної служби та впроваджується у рамках проєкту


02 04

2 квітня у всьому світі одягають блакитне на знак підтримки людей з аутизмом. До Всесвітнього дня поширення інформації про проблему аутизму в Інклюзивно-ресурсному центрі Покрова фахівці організували та провели флешмоб “Одягни блакитну свічку”.


02 04

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання цивільного захисту, економіки, фінансів та соціального спрямування. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.


02 04

Контррозвідка Служби безпеки зірвала спробу рф завдати вогневого ураження по стратегічних об’єктах Укрзалізниці на Чернігівщині. У результаті спецоперації в обласному центрі затримано російського агента, який готував ракетний удар по залізничній лінії, що сполучає північні та східні регіони України.


02 04

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 02.04.2024р - 04.04.2024р проводитимуться профілактичні роботи в межах Покровської міської територіальної громади


02 04

Конкурс із такою назвою зібрав творчих дітей Дніпропетровщини і символічно завершився у Всесвітній день поезії, 21 березня. Він проходив у номінаціях «Поезія» та «Проза» для трьох вікових категорій. 133 учня із 20 громад області подали на розгляд журі 237 творчих робіт. Взяли участь у Обласному літературному конкурсі й талановиті покровчани. Участь стала плідною, творчі школярі отримали призові місця.