Всi новини, сторінка 7

16 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Агресор продовжував терор Нікопольщини. По району вдарив дронами-камікадзе. Ввечері – по Марганецькій громаді. Вночі – по Нікополю.


16 07

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 17.07.2024


15 07

На цьому наголосив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


«Про скликання чергової 56 сесії Покровської міської ради 8 скликання»


15 07

Медзаклади працюють в стабільному режимі, продовжують надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


15 07

Сьогодні Покров приєднався до відзначення Дня Української державності. Це свято встановлено три роки тому, того ж дня, коли вшановується пам'ять видатного державотворця - Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси- України.


15 07

Про це зазначив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Неділя. Ранок. Весь тиждень був насичений подіями, перемовинами.


15 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Було з десяток атак дронами-камікадзе та артилерією. Агресор поцілив по Нікополю й Марганецькій громаді.


15 07

Символічно, що цю дату відзначаємо у день вшанування пам'яті Київського князя Володимира Великого. В умовах інформаційної війни, коли агресор маніпулює історією, надзвичайно важливо знати про наш історичний шлях. Нам є чим пишатися і на кого рівнятися. Україна - держава з тисячолітньою історією, спадкоємиця наймогутнішої країни європейського середньовіччя, колиска християнства, батьківщина першої у світі конституції.


12 07

У “Покровводоканалі” з'явилася нова техніка — екскаватор JCB, який в змозі впоратися з широким спектром робочих завдань. Екскаватор отримали в рамках програми “WaterWorX: Підтримка українських водоканалів сектором питної води Нідерландів", за підтримки Міністерства Закордонних справ та Посольства Королівства Нідерландів в Україні.