Всi новини, сторінка 3

25 07

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 37 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 1 заяву для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідано родини за адресою їх фактичного місця проживання, складено відповідні акти оцінки потреб. У складі робочої групи фахівцями Центру відвідані 29 родин ВПО для перевірки


25 07

З початку війни у місті пройшло реєстрацію понад 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти. В управлінні праці та соціального захисту здійснено прийом 135 осіб для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони, надання консультацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій. Прийнято 83 заяви для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій.


25 07

Для верифікації осіб, які отримували продовольчі набори та грошову допомогу від Всесвітньої Продовольчої Програми ООН в 2024 році в рамках співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд СпівДія».


25 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. - Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Почав сьогодні день із доповіді щодо роботи ППО – закінчення тренування наших воїнів та розгортання «петріотів» в Україні.


25 07

В умовах повномасштабної війни та збройної агресії росії в Україні тривають віялові та аварійні відключення електроенергії


25 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - З десяток артилерійських снарядів влучили по Марганецькій громаді. На ранок – знову атака. Цього разу окупанти обстріляли райцентр.


24 07

У рамках університету третього віку у територіальному центрі Покрова розроблена та успішно діє програма психологічної підтримки підопічних.


24 07

Спекотна погода - не перепона для комунальників. Свої професійні обов'язки вони виконують, як завжди, відповідально - трудяться для забезпечення комфорту мешканців, оперативно реагують на виклики.


24 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. - Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!


24 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Ввечері агресор поцілив десятком артснарядів по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині.