Всi новини, сторінка 2

26 04

Зазначив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Головне за цей день.


26 04

Триває відбір на службу в поліцію для зайняття вакантних посад молодшого та середнього складу поліції Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють»


26 04

Зараз багато питань надходить від учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України щодо права користуватися пільгами на житлово-комунальні послуги. У цьому допомагала розібратися перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Леся Неклеса. Почнемо з правового статусу ветеранів війни. Яким законом України він закріплений? Правовий


26 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Після опівночі ворог з важкої артилерії обстріляв Марганецьку громаду, що на Нікопольщині. Всюди минулося. Загиблих та постраждалих немає.


26 04

Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату; саме таке гасло визначено цьогоріч для Всесвітнього дня охорони праці, дата проведення якого незмінна - 28 квітня щороку. Зміна погодних умов значно впливає на умови праці, збільшуючи професійні ризики для працівників. Забруднення повітря, УФ-випромінювання, тепловий стрес та інші екстремальні погодні явища стають частішими, підвищуючи ризик професійних захворювань та аварій на підприємствах. З 2023 року Пенсійний фонду


26 04

38 років тому відбулася світова трагедія, найбільша техногенна та екологічна катастрофа сучасності — аварія на ЧАЕС. Сьогодні, в День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи, ми вшановуємо співвітчизників, які ціною власного життя і здоров'я, під великими дозами опромінення зупинили підступного ворога. Пожежники, військовослужбовці, медики, водії, будівельники та люди багатьох інших професій, серед яких наші земляки, пройшли усі кола ядерного пекла, закривши світ від атомного лиха.


25 04

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 29.04.2024 - 30.04.2024


25 04

Весна радує не лише теплом, цьогоріч демонструє свій примхливий характер, що ніяк не відбивається на роботі комунальників. За будь-якої погоди служби виконують заплановане. Цілодобово тримають руку на пульсі рідного міста. Наводять лад територіями, впорядковують паркові зони. Радують око клумби з весняними квітами, доглянуті працівниками «Добробуту». За чистотою внутрішньоквартальних територій слідкує «Універсал – сервіс». Кожен на своєму місці робить Покров затишним!


25 04

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 28.04.2024


25 04

Хостингова компанія HOSTiQ.ua щорічно проводить грантовий конкурс і виділяє $1000 на допомогу бездомним тваринам України. Ці гроші отримає найцікавіший проєкт, який робить життя цих тварин кращим. Терміни: подання заявок з 15 квітня по 15 травня 2024 року.