Всi новини, сторінка 14

27 06

Педагоги з усієї Дніпропетровщини взяли участь у масштабному форумі, презентуючи досвід роботи – освітянські новації. «EDU_FEST Dnipro – 2024» є потужним стимулом до пошуку й реалізації власних методик. Це обмін ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації.


27 06

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти. В управлінні праці та соціального захисту здійснено прийом 162 осіб для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони, надання консультацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій.


27 06

Президент України Володимир Зеленський побував у розташуванні 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Глава держави заслухав доповіді Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського, командувача Об’єднаних сил Андрія Гнатова, заступника командира 110-ї ОМБр та командирів 31-ї та 47-ї окремих механізованих бригад, які ведуть бойові дії на сусідніх лініях оборони.


27 06

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - У Криворізькому районі збили ворожий шахед. Дякую, оборонці, що захищаєте вдень і вночі.


26 06

Ефективний формат спілкування з бізнесом та громадськістю


26 06

Відтепер захисники, їхні родини та сім’ї загиблих зможуть легко знайти необхідні послуги


26 06

Наповнити життя літніх покровчан добротою, милосердям та піклуванням – таким є покликання закладу, де цим словам надається особливий сенс.


26 06

У межах обміну 90 українців повернулися додому з російського полону. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський. Серед звільнених – воїни Збройних Сил України, ВМС, Нацгвардії, тероборонці та прикордонники: захисники Маріуполя, ЧАЕС, Херсонського, Донецького, Харківського, Запорізького та Луганського напрямків.


26 06

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 29.06.2024


26 06

Він втілення ідентичності народу, символ честі, гідності, тривалої боротьби кримських татар за свою свободу. Прапор кримських татар — це полотно небесного кольору, у лівому верхньому куті із золотим знаком влади — тагмою.