Всi новини, сторінка 15

26 06

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог застосував важку артилерію і дрон-камікадзе. Пошкоджені 2 приватні будинки, господарська споруда, теплиця та лінія електропередач.


25 06

щодо членства України. 28 лютого 2022 року, за кілька днів після початку повномасштабного вторгнення, ми підписали заявку на вступ.


25 06

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто житлові питання, економіки, соціального та загально-організаційного спрямування. З усіх прийняті відповідні рішення.


25 06

Вихованці творчих осередків Покрова здобули переможні місця в престижних музичних конкурсах. Їх досягнення були визнані на національному та міжнародному рівнях. Це свідчення наполегливої праці та таланту юних музикантів та викладачів. Вони доклали багато зусиль, щоб досягти таких результатів.


25 06

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Коротко про цей день.


25 06

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Вранці ж агресор знову вдарив по Нікополю та Марганецькій громаді дронами-камікадзе. Люди вціліли. Пошкоджена інфраструктура. Понівечений легковик.


25 06

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 28.06.2024


24 06

Медзаклади працюють в стабільному режимі, продовжують надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


24 06

З кожним днем нам болить все більше. Щодня країна — терорист приносить горе в домівки українців. Сьогодні Покров провів в останню путь героя-рятувальника Миколу Нечипоренка. Начальник караулу 44 державної пожежно-рятувальної частини 7 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС помер від тяжких травм, отриманих під час виконання службового обов'язку.


24 06

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Станом на цей час у Харкові вже відновлено постачання електрики. Сьогодні після удару російських бомб частина Харкова залишилася без світла, зупинились метро та електротранспорт. Усім нашим ремонтним бригадам, кожному й кожній, хто був залучений до відновлення енергопостачання, місцевій та обласній владам.