Літо - час для творчості

Коли канікули в розпалі, у дітей ідеальна можливість відкривати для себе нове та займатися улюбленими справами.

Вихованці БТДЮ продовжують творчо зростати і брати участь у конкурсах. Результати не забарилися, і вони приємні для юних конкурсантів, їхніх наставників та батьків.

Роботи Катерини Возняк, Діани Кустікової та Єсенії Коцюби увійшли до онлайн-виставки дитячих малюнків “Моє літо”, яке організував Благодійний фон “Щаслива дитина - квітуча Україна”.

Відібрано малюнки Єсенії Коцюби “Соняшникова моя Україна”, Діани Спіркової “Смак літа”, Катерини Возняк “Тихе плесо” та Діани Кустікової “Світ моря”.

За підсумками конкурсу малюнків і творів “Що я бачу в матусиних очах” від пригодницького журналу для дітей “Крилаті”, восьмеро вихованців увійшли до числа кращих. Журі високо оцінило творчі роботи Катерини Возняк, Яни Чирюк, Андрія Подольчака, Вадима Шудляка, Крістіну Бабенко, Анастасію Поночовну, Евеліну Княєву та Злату Шевченко. У подарунок кожен отримав останній номер журналу.

І місце у виставці-фотоконкурсі “Сім'я - Любов” здобув Андрій Подольчак. Роботу було подано у номінації “Фототвір”, вікова категорія 8-10 років.

Вітаємо переможців та їхніх наставників, бажаємо творчих успіхів, вдалих ідей та натхнення!

Прес-служба міського голови.