Всi новини, сторінка 7

16 05

Для більшості людей сім'я - це найважливіше в житті. Нинішні обставини особливо підкреслили, що немає у світі більшого щастя, як бути поруч з рідними. І сьогодні, відзначаючи Міжнародний день сім'ї, покровчанам хотілося наповнити його щирим почуттям любові та вдячності. Багато хто відвідав найпопулярніше місце сімейного відпочинку - центральний парк.


12 05

У переддень Дня матері у Покрові вітали найрідніших, хто тримає цей світ на своїх плечах, дарує нове життя – берегинь українського роду.


05 05

Тримають мистецький фронт заклади культури Покрова. Творчі осередки навчають дітей та заохочують їх у різних форматах активно приймати участь у конкурсах різних рівнів. Організовують і власні творчі перегони. Так, щойно завершились міські конкурси, що провели для своїх вихованців Дитяча музична школа та Школа мистецтв.


03 05

Під таким гаслом пройшов цьогорічний Всеукраїнський тиждень дитячого читання. До його відзначення приєдналися і юні покровчани. Свято, на жаль, знову обпалене війною і не усі традиції відзначення актуальні. Проте значення дитячого читання в нинішніх обставинах не можна переоцінити. Бо воно допомагає впоратися з дитячими страхами, заспокоює, знижує тривожність.


02 05

Талановиті покровчани, попри всі труднощі сьогодення, розвивають свої творчі здібності, активно крокують вперед. Весна ознаменувалася вагомими перемогами на музичному небосхилі. Вихованці Школи мистецтв та Дитячої музичної школи вибороли призові місця на творчих конкурсах всіх рівнів.


01 05

Музика зцілювала й підтримувала людей у всі часи. Як у найщасливіші, так і у найскладніші моменти життя. Адже музика - особливе мистецтво, прекрасна мова почуттів. Творчі колективи Покрова, педагоги та вихованці Дитячої музичної школи та Школи мистецтв, у Міжнародний день джазу, який щорічно відзначається 30 квітня, доносили до слухача красу музичного мистецтва. Дистанційно дарували різні музичні твори - мелодії в стилі джаз.


17 04

День Воскресіння Христового – одне з найочікуваніших, головних християнських свят. Сьогодні воно приходить з особливими надіями та сподіваннями – з вірою у Перемогу України! Саме такими побажаннями вітали містян маленькі покровчани, які разом зі своїми наставниками підготували неперевершені онлайн-заходи та великодні акції.


17 04

Необхідність захищати своє, зробила наш культурний кордон більш чітким. На часі - відчути своє коріння і свою самобутність. Показати усьому світу, якою зараз є Україна і за що ми боремося. Такі наміри має наша талановита покровчанка Аліна Щетнікова, авторка чудових полотен у техніці петриківського розпису, який недарма називають “мистецтвом вільних людей”.


13 04

Осередки культури Покрова продовжують вести свій мистецький фронт. У музичних школах триває онлайн-навчання, тут не лише вчать дітей відчувати світ прекрасного, а й спонукають до творчих пошуків і зростання.


12 04

Мистецькі заклади Покрова за будь яких- умов залишаються осередком творчої діяльності дітей. Тримають стрій і думають про їхнє майбутнє у Дитячій музичній школі. В атмосферу творчості і натхнення занурює участь у різноманітних конкурсах.