Всi новини, сторінка 5

10 10

Сьогодні - Всесвітній день психічного (ментального) здоров’я. Для покровчан це ще одна нагода підкреслити важливість піклування про свій внутрішній стан, ментальне та емоційне благополуччя. Що сьогодні особливо актуально. Війна, постійні повітряні тривоги, обстріли та негативні новини впливають на кожного українця.


27 09

Саме так зустріли День туризму мистецькі школи громади. Святу тих, хто не уявляє свого життя без подорожей, відкриває красу рідної країни, присвятили імпровізовані туристичні змагання.


21 09

Сьогодні у всьому світі відзначається Міжнародний день Миру. Ще донедавна для усіх українців мир був повсякденною реальністю. А зараз, коли ми боремося проти російської агресії, точно знаємо, що є найбільшою цінністю у сучасному світі. Також усвідомлюємо, що прагнення миру сьогодні - це щоденна важка праця заради нашої Перемоги. Важливі зусилля кожного українця не залежно від віку.


04 09

Так розпочали свій черговий творчий етап юні художники Школи мистецтв. Вихованці Тетяни Думчикової отримали дипломи Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку "Космос - інший світ".


23 08

Напередодні Дня Незалежності разом з усією країною ми святкуємо День Державного Прапора України. Глибокий синій та теплий жовтий нині стали маркером свободи, межею, що відділяє світло від темряви, добро від зла.


15 08

Він є не тільки історичною – культурною спадщиною, визнаною світом. Без цієї національної страви неможливо уявити Україну, бо увібрала в себе розмаїття нашої мальовничої країни. Саме тому ЮНЕСКО вніс український борщ до переліку об’єктів нематеріальної культурної спадщини, яка потребує охорони.


01 08

Під час літніх канікул вихованці творчих закладів міста продовжують бути активними у конкурсній діяльності.


20 07

Заклади культури міста не припиняють творчого руху, зберігаючи національні надбання та відкриваючи юні таланти. Літо стало прекрасною можливістю для вивчення нового та презентації вже здобутих знань.


12 07

Літо - відмінний час для нових творчих пошуків. Це можливість юним талантам Покрова продемонструвати те, чому навчилися. У мистецьких закладах успішно завершився навчальний рік, осередкам культури є чим похвалитися. Перемоги дітей у конкурсах всіх рівнів яскраве тому твердження.


06 07

Мистецтво допомагає вистояти у наш непростий час, воно тримає в рівновазі не лише дорослих, а й дітей. Відбиває сьогодення засобами музики й художньої творчості, відображаючи думки й прагнення, показуючи усе безмежжя української ідентичності. Осередки культури міста ведуть свій творчий фронт, активно долучаються до різноманітних фестивалів та конкурсів, які зараз проходять, переважно, онлайн. Знаходячи ресурс для реалізації  ідей, отримують свою розраду, що підтримує та додає сил у вирі сьогодення.