Всi новини, сторінка 9

13 02

Музика - особлива мова спілкування, що не потребує слів. Розуміти мистецтво звуків, створювати разом унікальну гармонію, навчають підростаюче покоління у творчих освітніх закладах Покрова. Діти охоче вчаться та активні у конкурсних перегонах.


09 02

Вихованці та викладачі Дитячої школи мистецтв і Будинку творчості дітей та юнацтва здобули перемоги в Арт-фестивалі ,,Fresh-Art”, який дистанційно пройшов у Києві.


03 02

Четвертого лютого людині, яка відкрила світові симфонію золотої Пекторалі, виповнилося б 87 років. Доля всесвітньо відомого вченого, неперевершеного поета була тісно переплетена з Покровом, який він вважав своїм рідним містом, що подарувало незабутні зустрічі і відкриття усього його життя.


24 01

Одразу декілька золотих нагород вибороли юні вокалісти.


13 01

"Панував завжди щоб в Україні мир, Землю нашу рідну Бог благословив!" З такими побажаннями на Щедрий вечір покровчани зустрічали Старий Новий Рік та "водили Маланку" на центральній вулиці міста. Вже традиційно цього дня осередки культури вітають містян, у 2023 – му головні слова про Перемогу!


05 01

Творчі осередки міста мотивують земляків перемогами. Участь у ІІ Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв "Новорічні дива" наприкінці року принесла гарні результати Клубному формуванню "Мальованка"


03 01

Сьогодні ми, як ніколи, розуміємо цінність речей, які є символом нашої ідентичності. Серед них бандура - одним з небагатьох музичних інструментів, які належать тільки одному народові. Нині цей символ стає брендом. Тішить те, що у нашому місті бандурне мистецтво розвивається, і вже є юні дарування, які впевнено заявляють про себе в колі професійних шанувальників бандури.


30 12

Чекаємо 2023-й по-особливому. І дорослі, й діти вірять - він прийде з Перемогою. Хоча гучні святкування не на часі, проте малеча, як ніхто, заслуговує на невеличке зимове диво. Заклади освіти та культури міста усіма доступними засобами намагаються додати дітям новорічного настрою.


19 12

Таке бажання загадували сьогодні Святому Миколаю юні покровчани. Про мир у рідній Україні, здоров’я її Захисникам, про щастя й добро.


17 12

Сьогодні дітям, як ніколи, потрібні свято і віра у дива. Тому не зраджуючи традиціям, в очікуванні новоріччя Публічна бібліотека міста провела для малечі серію святкових майстер- класів.