Всi новини, сторінка 3

01 02

Юні покровчани традиційно беруть активну участь у різноманітних мистецьких конкурсах та здобувають перемоги. Вихованці Школи мистецтв та Дитячої музичної школиви бороли гарні результати у престижних творчих перегонах.


31 01

Вихованці Школи мистецтв пізнають світ краси крізь призму творчості. У дитячому освітньому закладі педагоги допомагають розвивати інтерес до мистецтва, особливого бачення світу краси.


29 01

Сьогодні уся Україна відзначає День пам'яті героїв Крут. 106 років тому сталася одна з найбільш трагічних і водночас важливих подій в історії України.


27 01

Дата, яку не забути, день, що залишається страшним нагадуванням і пересторогою. Сьогодні світ вшановує пам'ять жертв Голокосту. Саме 27 січня 1945 року  солдати 1-го українського фронту звільнили в’язнів найбільшого нацистського табору Аушвіц-Біркенау в Освенцимі.


18 01

Заклади культури Покрова продовжують зберігати національну спадщину, не лише популяризуючи, а й навчаючи. Це провідний напрямок роботи мистецьких осередків, які прищеплюють дітям любов до української культури, допомагають зрозуміти усю її багатогранність та безмежність.


16 01

"Кіборги" вистояли, не встояв бетон" – ці слова навічно увійшли в історію, разом із подвигом  незламних воїнів. Сьогодні, 16 січня, Покров разом з усією Україною вшановує пам'ять Захисників Донецького аеропорту.


11 01

Здібні музиканти та вокалісти мистецьких осередків міста продовжують творчо зростати і поповнювати скарбничку досягнень новими перемогами.


02 01

Різдвяно-новорічний челендж привітань у онлайн-форматі адресували містянам юні дарування, вихованці закладів культури - Дитячої музичної школи та Школи мистецтв. У своїх виступах бажали землякам в новому році найголовнішого – Перемоги Україні - миру. Щоб справджувалися найпотаємніші бажання!


19 12

Завдяки нашим мужнім захисникам діти мають можливість продовжувати творити, розвиватись, учитись найвеличнішому з мистецтв — музиці. При цьому - радіти новорічним святам. Хоч і в онлайн-форматі, та у мистецьких школах міста вирує творче життя.


07 12

Вже традиційно 7 грудня покровчанки долучаються до флешмобу, вшановуючи один з головних національних оберегів. Різного віку, роду занять, вони приєднуються до онлайн-марафону, бо всіх об’єднує тепло національного символу краси, жіночності — материнства. Війна лише підсилила значення свята: родинності, вірності – надії та любові.