Всi новини, сторінка 2

23 02

Творчість –  велика сила, що мотивує та надихає. Креативні вихованці Дитячої школи мистецтв намагаються постійно бути у вирі творчих подій. Особливо окриляють та бадьорять перемоги.


21 02

Сьогодні Покров разом з усім світом відзначає Міжнародний день рідної мови, який ще називають Міжнародним днем материнської мови.


16 02

Сьогодні в Україні День Єднання. Коли ми вперше його відзначали, за тиждень до повномасштабного вторгнення, ми ще не усвідомлювали, наскільки єдиними та сильними можемо бути.


15 02

Вихованці мистецьких шкіл міста продовжують яскраво заявляти про себе та творчо зростати. Гран-прі та шість перших премії міжнародних конкурсів - такі нові здобутки учнів Дитячої школи мистецтв. У ІІ Міжнародному двотуровому конкурсі мистецтв “Українські традиції” гарні результати отримали театрали та піаністи.


12 02

ХХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що пройшов під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвячений національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність та з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка, зібрав творчих учасників країни. Переможницею у номінації "Образотворче мистецтво" стала юна художниця Покрова, вихованка Дитячої школи мистецтв Софія Воронова.


08 02

Саме так можна сказати про осередки культури, де не припиняється мистецький процес. Разом з небайдужими викладачами діти опановують світ прекрасного, вчаться відчувати музику, образотворче, театральне мистецтво. Це спонукає до нових звершень та перемог. Останні творчі перегони стали яскравим твердженням тому.


06 02

Минулого тижня у обласному центрі відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу «Австрійська листівка», який проходив під егідою Почесного Консульства Австрійської Республіки у місті Дніпро. Роботи талановитих покровчан увійшли до числа фіналістів та будуть передані до Посольства Австрійської Республіки в Україні.


04 02

Четвертого лютого виповнюється 88 років від дня народження відомого українського археолога, історика, поета, Почесного громадянина міста Бориса Мозолевського.


01 02

Юні покровчани традиційно беруть активну участь у різноманітних мистецьких конкурсах та здобувають перемоги. Вихованці Школи мистецтв та Дитячої музичної школиви бороли гарні результати у престижних творчих перегонах.


31 01

Вихованці Школи мистецтв пізнають світ краси крізь призму творчості. У дитячому освітньому закладі педагоги допомагають розвивати інтерес до мистецтва, особливого бачення світу краси.