Всi новини, сторінка 6

04 07
4 липня 2023 р. 443 Культура

Покров творчий

Талановиті покровчани знову зібрали творчі врожаї. Вихованці дитячої школи мистецтв взяли участь у мистецьких перегонах та мають гарні результати.


27 06
27 червня 2023 р. 456 Культура

Творчі канікули

Учні мистецьких осередків міста продовжують отримувати відзнаки за свої здобутки навіть під час канікул. 


21 06

Скіфська Золота Пектораль вважається найціннішою археологічною знахідкою XX століття, шедевром світового мистецтва. Історія знахідки унікального витвору мистецтва увійшла до літопису Покрова.


08 06

Вже другий випуск триває на тлі війни, а цьогорічне свято затьмарене подіями на Каховскій ГЕС. російська агресія перекреслила життєві плани, але не здатна вбити мистецького духу й прагнення підтримати творчу юнь. Їм адресували сьогодні найтепліші слова й увічнювали цю мить на світлинах.


02 06

З яскравими досягненнями підійшли до завершення навчального року вихованці Дитячої школи мистецтв.


01 06

Початок літа — це завжди подія для дітей громади. Особливо коли найкраща пора року починається зі свята - Міжнародного дня захисту дітей. За останні 462 доби він набув фактичного значення, бо українських дітей захищають та рятують від російської агресії. Близько трьох тисяч дітей, втікаючи від війни, перебувають з батьками у Покрові.


25 05

Вкотре можемо пишатися талановитими вихованцями творчих осередків міста! Юні покровчани активно беруть участь у різноманітних мистецьких конкурсах та здобувають перемоги. Вихованці Дитячої музичної школи та Школи мистецтв вибороли гарні результати у престижних творчих перегонах.


23 05

23 травня ми відзначаємо День Героїв. Наші Герої — це українці, які жили у різні епохи і захищали рідну землю. Свято запроваджене давно, та у нинішній час це не просто данина пам'яті захисникам і захисницям минувшини, а й день шани новітніх Героїв


22 05

Підходить до завершення навчальний рік. Підсумки набутих знань учнів освітніх мистецьких закладів Покрова активно ширяться соціальними мережами. Діти розвиваються у своїх захоплення, а творчими здобутками радо діляться з земляками.


18 05

Сьогодні українці відстоюють не лише фізичні кордони держави, а й культурні цінності нації. Вишиванка - ще одна можливість нагадати, хто ми є і за що ми боремося. Кожен вишитий хрестик немов зшиває рани від нестерпного болю за Україну, водночас зцілює, додаючи сил і надію на Перемогу.