Всi новини, сторінка 8

26 09

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на зустрічі у форматі «Група семи» + Україна. - Щиро дякую! Шановний Президенте Байден!


26 09

ро це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Агресор атакував райцентр і Марганецьку громаду. Застосовував БпЛА, важку артилерію та РСЗВ "Град". Загиблих і постраждалих немає.


25 09

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто економічні, освітні, комунальні, житлові питання, питання цивільного захисту, архітектури та соціального спрямування. З усіх прийняті відповідні рішення.


Відповідно до розпорядження міського голови щодо скликання чергової 58 сесії Покровської міської ради 8 скликання


25 09

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму виступі під час засідання високого рівня Ради Безпеки ООН. - Ваші Високоповажності! Одного дня в цьому залі неодмінно скажуть, що війна Росії проти України завершена: не заморожена, не призупинена, не забута – по-справжньому завершена.


25 09

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ввечері та вночі ворог продовжував бити по Нікопольщині. Вгатив по району і вранці. Агресор тероризував місцевих дронами-камікадзе та артилерією. Поцілив по Нікополю і Марганецькій громаді.


24 09

Сьогодні місто проводжало в останню путь Сергія Гусєва. Солдат, старший стрілець відділення охорони батальйону охорони, він загинув на Запорізькому напрямку, відстоюючи незалежність рідної землі. Захиснику було 54 роки, в нього залишилося троє синів…


24 09

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму виступі під час пленарного засідання Саміту майбутнього. - Пані та панове! Важливо, що світ працює над формуванням спільного уявлення про найкраще майбутнє для людства. Щойно такі колективні зусилля починаються, одразу ж стають явними й справжні інтереси.


24 09

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Дякую оборонцям за хвилини спокою в тилу, які вони здобувають у важких боях на фронті. Нехай цей день буде вдалим! Бережіть себе і близьких. Реагуйте на перестороги.


23 09

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму виступі. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Розпочинаємо візит у Сполучені Штати. Зараз летимо в Пенсильванію. Особливий візит. Потім Нью-Йорк, Вашингтон.