Всi новини, сторінка 8

26 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Кілька підсумків за цей день.


26 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Пізніше – вдарили по Червоногригорівській. Застосували важку артилерію.


26 03

Сьогодні військове формування, що героїчно обороняє свою країну, відзначає десяту річницю створення. Захищати, боронити від ворога, стояти на сторожі незалежності та територіальної цілісності України – таким є покликання й завдання мужніх воїнів, нацгвардійців.


25 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Перше – вдячність нашим захисникам неба. Усім воїнам мобільних вогневих груп, нашої авіації, ППО Сухопутних військ, усім фахівцям нашої РЕБ. Дякую за кожну збиту ракету, за кожен збитий «шахед».


25 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Пізно ввечері окупанти вдарили по Нікополю з РСЗВ "Град".


22 03

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання чергової 51 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Засідання розпочалося хвилиною мовчання, якою присутні  вшанували пам'ять покровчан, всіх полеглих Захисників та Захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.


22 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Був сьогодні довгий день.


22 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах.


22 03

Про кроки спільної діяльності з підтримки найбільш вразливих категорій містян йшла мова під час зустрічі заступника міського голови Ганни Відяєвої з представниками Всесвітньої продовольчої програми ООН. Мова йшла про допомогу громаді, актуальні проєкти соціального спрямування. Зокрема, впровадження програми  переходу з продовольчої гуманітарної допомоги на грошову. Були визначені подальші кроки співпраці.


21 03

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський