Всi новини, сторінка 11

05 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Коротко про цей день. Більшість часу – військовим.


05 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Окупанти вдарили з РСЗВ "Ураган". Минулося. Загиблих та постраждалих немає. У решті міст та сіл Нікопольщини, як і в цілому по області, без ворожих атак.


04 03

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський.


04 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - По райцентру агресор поцілив дроном-камікадзе. Пошкоджені пошта, приватний будинок та авто.


01 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Перше. Кілька підсумків щодо візитів. Головне – є нові оборонні домовленості, нові пакети.


01 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Їх збили у Синельниківському та Дніпровському районах.


29 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


28 02

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський, під час виступу на відкритті саміту «Україна – Південно-Східна Європа» Дорогий пане Прем’єр-міністре Рамо! Дорогі колеги, дорогі друзі!


28 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - По одному із сіл ворог випустив з півдесятка снарядів. На щастя, смертоносне залізяччя не зачепило людей. Всі цілі.


27 02

Триває видача гуманітарної допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Program  наступним категоріям населення Покровської міської територіальної громади: