Всi новини, сторінка 4

08 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Головне за сьогодні. Фронт та захист наших міст.


08 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог бив дронами-камікадзе та артилерією. Вибухи лунали у Нікополі і Марганецькій громаді.


05 04

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти. В управлінні праці та соціального захисту здійснено прийом 260 осіб для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони, надання консультацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій. Прийнято 88 заяв для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій.


05 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Провів Ставку – передусім щодо виробництва та постачання дронів і РЕБ на цей рік.


05 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Їх оборонці неба знищили. Збили 2 "шахеди" – над Павлоградським та Нікопольським районами. Протягом ночі агресор бив і з артилерії.


04 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. - Дорогі українці, українки! Зараз у Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару. Зокрема, пошкоджені будівлі коледжу, дитячого садочка.


04 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Застосував дрони-камікадзе й важку артилерію. Загалом було півдесятка атак.


03 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. - Дорогі українці, українки! Зараз у Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару.


03 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог скинув боєприпас з БпЛА. Минулося без загиблих та постраждалих.


02 04

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання цивільного захисту, економіки, фінансів та соціального спрямування. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.