Всi новини, сторінка 4

17 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Випустила два десятки артснарядів.


16 07

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання про скасування рішення виконкому від 28.06.2024 року «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення Міському комунальному підприємству «Покровське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства». Прийнятим рішенням, тариф залишається без змін – 36 грн.80 коп.


16 07

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський. Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Української Державності та Дня хрещення Київської Русі – України відзначив державними нагородами військових і представників інших професій та вручив паспорти українцям, яким виповнилося 14 років.


16 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Агресор продовжував терор Нікопольщини. По району вдарив дронами-камікадзе. Ввечері – по Марганецькій громаді. Вночі – по Нікополю.


15 07

На цьому наголосив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


«Про скликання чергової 56 сесії Покровської міської ради 8 скликання»


15 07

Сьогодні Покров приєднався до відзначення Дня Української державності. Це свято встановлено три роки тому, того ж дня, коли вшановується пам'ять видатного державотворця - Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси- України.


15 07

Про це зазначив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Неділя. Ранок. Весь тиждень був насичений подіями, перемовинами.


15 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Було з десяток атак дронами-камікадзе та артилерією. Агресор поцілив по Нікополю й Марганецькій громаді.


15 07

Символічно, що цю дату відзначаємо у день вшанування пам'яті Київського князя Володимира Великого. В умовах інформаційної війни, коли агресор маніпулює історією, надзвичайно важливо знати про наш історичний шлях. Нам є чим пишатися і на кого рівнятися. Україна - держава з тисячолітньою історією, спадкоємиця наймогутнішої країни європейського середньовіччя, колиска християнства, батьківщина першої у світі конституції.