Всi новини, сторінка 6

09 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ввечері агресор продовжував бити по Нікопольщині. Цілив по району і з самого ранку.


08 07

Знову линула «Плине кача», знову жалоба огортала покровчан… До рідного міста на щиті повернувся Юрій Рожевський, солдат, водій-електрик першого мінометного взводу, першої мінометної батареї, механізованого батальйону. Герой загинув поблизу населеного пункту Волноваха, що на Донеччині, захищаючи рідну землю від ворога. Йому було б 38 років…


08 07

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. - Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Сьогодні в Одесі – у день наших Військово-Морських сил Збройних Сил України. І це – день і нашої вдячності всім воїнам ВМС, і перемовин – щоб Сили оборони України, ВМС України – вся наша держава отримала ще більше можливостей.


08 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Застосовував дрони-камікадзе та артилерію. Потерпали Нікополь, Марганецька та Покровська громади.


05 07

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Короткий підсумок за цей день.


05 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Під ворожими ударами був Нікополь – ввечері та вже із самого ранку. Агресор атакував дронами-камікадзе. Пошкоджена інфраструктура. Понівечені приватний будинок і мікроавтобус.


04 07

Днями у громаді презентували соціально-освітній проєкт"Титани UA", який було ініційовано начальником Дніпропетровської ОВА Сергієм Лисаком. Це проєкт — про повернення ветеранів у  громади, про ветеранську політику, про підтримку на  шляху реабілітації, про успішну інтеграцію у цивільне життя. Мета ініціативи — об'єднати воїнів, які  пройшли через бойове пекло та важкі поранення.


04 07

Сьогодні місто знову у жалобі, проводжало в останню путь Олександра Кочергіна. Молодший сержант, старший водій стрілецького відділення стрілецького взводу, він загинув на Харківщині, боронячи рідну землю від ворога. Олександру Кочергіну було 45 років…


04 07

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Увесь цей день в Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару. Більш ніж 50 людей постраждали. Усім надається необхідна допомога. Станом на цей час відомо про 5 загиблих. Мої співчуття рідним та близьким.


04 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ввечері та вранці агресор атакував Нікопольщину. Застосовував дрони-камікадзе та важку артилерію. Окупанти поцілили по райцентру і Червоногригорівській громаді.