Всi новини, сторінка 9

25 06

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Вранці ж агресор знову вдарив по Нікополю та Марганецькій громаді дронами-камікадзе. Люди вціліли. Пошкоджена інфраструктура. Понівечений легковик.


24 06

З кожним днем нам болить все більше. Щодня країна — терорист приносить горе в домівки українців. Сьогодні Покров провів в останню путь героя-рятувальника Миколу Нечипоренка. Начальник караулу 44 державної пожежно-рятувальної частини 7 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС помер від тяжких травм, отриманих під час виконання службового обов'язку.


24 06

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Станом на цей час у Харкові вже відновлено постачання електрики. Сьогодні після удару російських бомб частина Харкова залишилася без світла, зупинились метро та електротранспорт. Усім нашим ремонтним бригадам, кожному й кожній, хто був залучений до відновлення енергопостачання, місцевій та обласній владам.


24 06

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Гучно було у Мирівській громаді – там пошкоджена лінія електропередач. Та найбільше дісталося самому Нікополю.


22 06

Сьогодні День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Щороку 22 червня віддаємо шану мільйонам наших співвітчизників, яких забрала Друга світова, хто боровся і переміг нацизм. Більше семи мільйонів українців воювали, наша земля була одним з основних плацдармів битв. Цей день є символом мужності та героїзму українського народу, який протягом віків виборює свою незалежність, право бути господарем на рідній землі.


22 06

Обірвалося життя Миколи Нечипоренка, рятувальника, начальника караулу 44 державної пожежно-рятувальної частини 7 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.


21 06

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання чергової 55 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Розпочинаючи засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять покровчан, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.


21 06

Дорогі українці, українки! Провів сьогодні засідання Ставки, присвячене передусім захисту енергетики від російських ударів та захисту наших людей від наслідків російського енерготерору.


21 06

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. -Окупанти продовжували бити по тамтешнім територіям ввечері. Під удар потрапили Марганецька громада та райцентр. Атаки на Нікополь знову поновили під ранок.


20 06

На  початку року міськводоканал долучився  до програми  “WaterWorX: Підтримка українських водоканалів сектором питної води Нідерландів", програма за підтримки  Міністерства Закордонних справ та Посольства Королівства Нідерландів в Україні.