Всi новини, сторінка 9

18 03

Сьогодні у міськвиконкомі під головуванням заступника міського голови Ганни Відяєвої пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини.


18 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Підсумки цього дня та тижня.


18 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - У Кривому Розі уламки впали на п'ятиповерхівку. Сталася пожежа, яку рятувальники приборкали.


15 03

У третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Напередодні цієї дати у Покрові привітали людей, котрі тримають комунальний фронт. Подяки від міського голови Олександра Шаповала зі словами безмежної вдячності за сумлінну працю, любов до рідного міста були вручені працівникам комунальних підприємств Покрова.


15 03

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання ЖКГ. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.


15 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні один із тих днів, коли ми особливо вдячні всім нашим людям, які обрали для себе шлях захисту України, нашої незалежності.


15 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Пошкоджені п'ятиповерхівка і промислове підприємство. Втім, головне, що вціліли люди.


15 03

Щиро вітаю Вас зі професійним святом, яке традиційно відзначаємо у третю неділю березня! У цей нелегкий час протистояння ворожій агресії, Ви тримаєте не менш важливий - комунальний фронт.


14 03

Сьогодні у Покрові вшанували тих, хто добровільно взяв до рук зброю та пішов боронити рідну землю від агресора. Це величний день справжніх Героїв, чия гідність та самосвідомість, незламність та патріотизм будуть назавжди вписані до історії нашої Перемоги.


14 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день.