Всi новини, сторінка 2

18 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


17 04

Зустріч стала черговим кроком плідної співпраці з містом. Мова йшла про реалізацію програми переходу з продовольчої гуманітарної допомоги на грошову. Представники ООН обговорили з заступником міського голови Ганною Відяєвою результати роботи, що триває, визначилися з напрямками подальшої спільної діяльності.


17 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Головне за цей день.


17 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог спрямував на місто дрони.


16 04

Сьогодні у міськвиконкомі під головуванням заступника міського голови Ганни Відяєвої пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини.


16 04

Нещадний ворог забирає життя кращих синів України - наших мужніх Захисників. Під час виконання бойового завдання в районі Красногорівки, що на Донеччині, загинув наш земляк 40-річний Віталій Катіба, солдат відділення спеціального призначення.


16 04

Згідно частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження міського голови чергове пленарне засідання міської ради відбудеться 26 квітня 2024 року у сесійній залі Покровської міської ради за адресою: вул. Центральна, 48, м.Покров


16 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Кілька підсумків за цей день.


16 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак - Під удар потрапили районний центр, Червоногригорівська і Мирівська громади.


15 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогоднішній день, як і кожен день цієї війни, почався з результатів наших захисників неба. За минулу ніч вдалося збити 10 «шахедів» із десяти, застосованих росіянами.