Всi новини, сторінка 13

11 07

Щоб  дозвілля малечі зробити більш змістовним, осередки культури міста пропонують дітлахам творчі зустрічі і не тільки.


07 07

Свято Івана Купала покровчани зустрічали у найкращих народних традиціях, з єдиними думками та прагненнями, аби скоріше настав мир на нашій рідній землі.


07 07

Чергову творчу перемогу здобув вихованець Дитячої музичної школи Олег Земзюлін. Разом зі своїм викладачем Лілією Захаровою юний музикант взяв участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв.


29 06

Вчора в Україні відзначили 26-у річницю з дня ухвалення Основного Закону - Конституції України. Цьогоріч державне свято проходить в умовах воєнного стану через повномасштабне вторгнення росії. У творчих заняттях та рухливих розвагах пройшов цей день для малечі. Для них було проведено різноманітні тематичні майстер-класи та розваги, ігри та конкурси на свіжому повітрі.


22 06

Чудовий спосіб виховання у дітей почуття краси - навчити різних технік декоративно-прикладного мистецтва. Активно працює у цьому напрямку колектив Шолоховського  будинку культури.  На заняттях гуртка “Сюрпризи із валізи” дітей мотивують до творчості, навчають, як з простих матеріалів можна зробити справжній шедевр. В активній творчій праці малеча не лише цікаво проводить дозвілля, а й збагачує власний духовний світ, діти навчаються розуміти прекрасне, цінувати його.


21 06

Для Покрова ця дата є особливо пам’ятною. Історія віднайдення унікального витвору мистецтва увійшла до літопису міста, стала яскравою сторінкою вітчизняної та світової археології. Симфонія золотої пекторалі лунає у Покрові до сьогодні, бо місто береже пам'ять про 21 червня 1971 року, коли з  кургану Товста Могила було піднято шедевр всіх часів – Золоту Пектораль.


14 06

Саме з таким прагненням завершили навчальний рік вихованці закладів культури виконкому -  Школи мистецтв. А останні здобутки стали яскравим штрихом вже пройденому. На календарі початок літа – канікули, але для творчих особистостей це ще один період, аби відкрити для себе нові горизонти. Такими є викладачі й вихованці Школи мистецтв – небайдужими особистостями. Заклад відкрив свій мистецький фронт, гучно заявляв про себе і на конкурсах всіх рівнів. Останні результати є твердженням цьому.


02 06

Саме таким настроєм був сповнений у Покрові перший день літа. Малечі дарували добро й щирість сердець. Прагнули викликати радість та усмішки. День захисту дітей пройшов з веселими танцями, квестами, вікторинами.


31 05

Кінець  навчального року завжди знакова подія для закладів культури міста. Тут підводять підсумки творчого року та адресують найтепліші слова вихованцям, які завершують начання у особливих школах, де відкривають світ прекрасного.


23 05

День спільних цінностей, спільної історії та майбутнього — таким є свято для українців. День Європи вже давно є символом єдності й солідарності, а сьогодні, в умовах   російської агресії, повномасштабного вторгнення — відстоювання демократичних європейських цінностей.