Всi новини, сторінка 12

06 09

Заспокоїти, надихнути, навіть спонукати до кардинальних змін у житті. Все це може книга. Сьогодні, в День читання книг, про ці надзвичайні властивості корисного дозвілля згадували у Публічній бібліотеці Покрова, її філіях та закладах освіти. Бібліотекарі проводили голосні читання, презентації, спілкувалися з юними поціновучами книги і заохочували потенційних читачів.


30 08

Майстрині Дніпропетровщини, автори  ляльок-мотанок,  долучилися до благодійного проєкту "Народний оберіг", що був презентований в День Державного Прапора України у місті Рівне. Серед них - робота майстрині з Покрова, керівника гуртка "Лелеченьки" Будинку творчості дітей та юнацтва, Альони Ляшенко.


23 08

Прапор миру, вірності і волі, прапор вільної держави – таким є головний символ України для покровчан. Сьогодні місто разом з усією країною віддає шану синьо-жовтому стягу, під яким триває боротьба з російськими окупантами за свободу і незалежність.


19 08

Сьогодні, у день Преображення Господнього, в Україні відзначають День пасічника.  Про свято, що стало народним, містянам розповідали  працівники міського народного історико-краєзнавчого  музею ім.М.Занудька та фахівці публічної бібліотеки відділу культури виконкому.


19 08

Вихованці дитячої Школи мистецтв час канікул використовують з користю. Пауза у навчанні дозволила присвятити більше часу улюбленому заняттю.


16 08

В Україні відзначили Міжнародний день молоді. Цього року вперше, разом з усім світом, святкували у серпні, а не в червні, як це було раніше.


11 08

З нагоди відзначення державних свят - Дня Прапора та Дня Незалежності України обласний методичний центр клубної роботи та народної творчості запросив митців Дніпропетровщини долучитись до участі у творчій майстерні «Державні символи України у вишивці». Неповторні витвори представив і Покров, серед учасниць знані майстрині Світлана Колєснікова та  Євгенія Мартинюк.  


04 08

Юні таланти Покрова у нових непростих реаліях часу винаходять можливість й натхнення, аби розвиватись і рухатись далі. Перемогу у Всеукраїнському дистанційному творчому марафоні до Дня Української Державності здобув вихованець Дитячої школи мистецтв Аристарх Черенков.


03 08

Війна з російським агресором стала боротьбою кожного українця проти ворога. Свій фронт ведуть і народні умільці, хто силою власної творчості привертає увагу світу до подій в Україні. Не залишилися осторонь в’язальниці, започаткувавши благодійний проєкт «Ми єдині».


25 07

Чергові  вершини взяли вихованці Школи мистецтв. Головною темою стала – Україна, її стражденна доля і віра у світле майбуття. Про це мовою пісні та художнього слова говорили діти, отримавши визнання журі.