Всi новини, сторінка 4

17 06

Вчора в Україні відзначили День батька. Маленькі та дорослі діти вітали своїх татусів з цим затишним святом. Дарували щирі вітання, теплі обійми чи згадували зі щемом у серці татусів, які вже не поряд.


14 06

сторична, по-справжньому потужна угода між Україною та США. Її підписання президентами двох країн робить нас сильнішими. І зараз, і після Перемоги. Це юридично закріплена, стабільна підтримка на десятиріччя. Допомога зброєю – постачання «Петріотів» і ескадрилей винищувачів. Спільні зусилля в розвитку нашого оборонного виробництва. І підтвердження – наше майбутнє пов’язане з НАТО.


14 06

Підписана зі США двостороння безпекова угода підтверджує надійність підтримки незалежності України з боку Сполучених Штатів. Про це Президент Володимир Зеленський заявив в Італії під час спільної пресконференції з Президентом Сполучених Штатів Джозефом Байденом.


14 06

Служба безпеки затримала на Донеччині ще одного агента головного управління генштабу збройних сил рф (відомого як гру). Зловмисник допомагав агресору прорвати лінію оборони ЗСУ на Покровському напрямку, який залишається найгарячішою зоною бойових дій на східному фронті. За завданням російської спецслужби інформатор розвідував місця базування та переміщення українських військ поблизу передової.


12 06

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 15.06.2024


12 06

На виконання ст. 264 КАС України, виконавчий комітет Покровської міської ради Дніпропетровської області повідомляє, що в провадженні Дніпропетровського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа №160/13840/24 за позовом Акціонерного товариства «Покровський гірничо-збагачувальний комбінат» до Покровської міської ради Дніпропетровської області  про визнання протиправним та нечинним рішення Покровської міської ради Дніпропетровської області ради №16 від 26.04.2024 р.


12 06

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 44 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 5 заяв для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідано родини за адресою їх фактичного місця проживання, складено відповідні акти оцінки потреб.


12 06

Через значний дефіцит електроенергії в Україну повернулися відключення світла. Не оминула ця ситуація і Дніпропетровщину. Літні відключення світла набагато ускладнюють дотримання правил зберігання та споживання продуктів харчування, на відмінну від зимових відключень, коли їжу можна було винести хоча б на холодний балкон або вивісити за вікно.


11 06

Сучасний ринок азартних розваг є різноманітним: гра в казино, ставки на спортивні події, гральні автомати та азартні ігри в Інтернеті. Важливо розуміти, що азартні ігри несуть із собою певні ризики. Гра може перетворитися на проблему, якщо постійно ризикувати великими сумами та багато часу витрачати на неї. Залежність від азартних ігор може мати серйозні фізичні, психологічні та соціальні наслідки.


10 06

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 14.06.2024