Всi новини, сторінка 19

08 08

9 серпня 2024 року представниками БО БФ «Янголи Спасіння» продовжується видача гуманітарної допомоги у вигляді гігієнічних наборів для сімей з дітьми віком від 0 до 17 років за пред’явленням  оригіналів наступних документів:


08 08

Саме так проводять довгоочікуваний період вихованці закладів культури – Школи мистецтв та Дитячої музичної школи. Канікули стали ще однією можливістю заявити про себе, презентувати свої надбання і вміння. Юні покровчани взяли участь у Міжнародних мистецьких конкурсах, здобувши цілу низку перемог.


08 08

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. - Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Коротко про сьогодні.


08 08

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Не припиняв агресор бити по Нікопольщині, застосовуючи важку артилерію і дрони-камікадзе. Від вечора атаки пережили райцентр, Мирівська, Покровська міська та сільська громади.


07 08

Для тих, хто не отримав гуманітарну допомогу  у вигляді гігієнічних наборів, 08 серпня 2024 року буде продовжено видачу. Представниками БО БФ «Янголи Спасіння», в рамках своєї діяльності, 8 серпня буде проводитись видача гуманітарної допомоги  у вигляді гігієнічних наборів для сімей з дітьми віком від 0 до 17 років за пред’явленням  оригіналів наступних документів:


07 08

Війна принесла кожному більше тривог, переживань, викликів. Через свій вік дітям подолати їх набагато складніше ніж дорослим. Аби їм у цьому допомогти, майже два роки у Покрові діє пункт соціально-психологічної допомоги для дітей “Коло підтримки”.


07 08

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Провів сьогодні Ставку. Кілька питань. Перше – це, звичайно, фронт, доповідь Головкома – він брав участь у Ставці якраз із передової.


07 08

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Від вечора ворог атакував півтора десятки разів. Окрім дронів-камікадзе і важкої артилерії, застосував ще й РСЗВ "Град". Під ударом були Нікополь, Покровська, Мирівська, Марганецька і Червоногригорівська громади.


06 08

Zкий сприятиме працевлаштуванню для ветеранів та ветеранок - е-Карту вакансій.


06 08

07 серпня 2024 року  представниками БО БФ «Янголи Спасіння», в рамках своєї діяльності, буде проводитись видача гуманітарної допомоги  у вигляді гігієнічних наборів для сімей з дітьми віком від 0 до 17 років за пред’явленням  оригіналів наступних документів: