Мистецтво і час: у місті триває виставка картин Романа Лукашенка

 

У міському народному історико-краєзнавчому музеї ім. М.Занудька триває персональна виставка художника, військовослужбовця, майора ЗСУ, нашого земляка - Романа Лукашенка.

Вона приурочена до Дня художника і має особливу силу та значення, адже поєднує мистецтво з темою патріотизму та служіння своїй країні. Демонструє, що творчість може розвиватися навіть у складних умовах військової служби – надихати на життя, надаючи сил.

Роботи художника, який захищає Батьківщину, відображають не лише його творчий талант, емоції, переживання, а й надію на майбутнє.

Такі виставки демонструють, що мистецтво може бути потужним засобом самовираження навіть у нелегкі часи. Це також нагадування про те, що наші захисники – не лише воїни, а й митці, люди з великими мріями, прагненнями і потенціалом.

Виставка стала справжньою подією.  Привернула увагу багато відвідувачів, серед яких - військові. За словами фахівців музею, картини викликали у покровчан щирі емоції та захват, адже вони – про різнобарвність та багатогранність нашого життя, вміння бачити його у фарбах. Такі заходи не лише популяризують мистецтво,  надають можливість людям ближче познайомитися з творчістю художників та своєю увагою підтримати митців.

Виставка працюватиме до 25 жовтня, тож бажаючі можуть відвідати її та отримати справжнє естетичне задоволення.

Пресслужба міського голови.