Всi новини, сторінка 14

23 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - По два – у Синельниківському та Дніпровському районах. Ще один – у Новомосковському. На жаль, й влучань уникнути не вдалося. Окрім багатоповерхівки у Дніпрі, ворог поцілив по підприємству.


22 02

З  23.02.2024 року відновлено роботу Пунктів видачі гуманітарної допомоги У лютому надання гуманітарної допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Program  відбуватиметься наступним категоріям населення Покровської міської територіальної громади:


22 02

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання житлово-комунального та  соціального спрямування. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.


22 02

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський. - Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Кілька підсумків цього дня.


22 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Три БпЛА знищили захисники з ПвК "Схід". Вороже залізяччя приземлили у Кам'янському та Павлоградському районах. Дякую, оборонці, що 24/7 пильнуєте наше небо!


21 02

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання чергової 50 сесії Покровської міської ради 8 скликання.


21 02

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський, звертаючись до учасників слухання Гельсінської комісії США на тему «Притягнення Росії до відповідальності за воєнні злочини проти України: уроки Нюрнберга».


21 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Шахедів збили над Павлоградським та Дніпровським районами. Марганець, що на Нікопольщині, російська армія обстріляла з важкої артилерії.


20 02

У ході підготовки до проведення чергової сесії міськради, пройшли засідання постійних депутатських комісій. Депутати обговорили питання, проєкти рішень, що виноситимуться на розгляд сесії. У роботі комісій також взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому.


20 02

Минуло десять років від скорботного дня – масового розстрілу активістів революції Гідності. Сьогодні у Покрові згадували ті історичні події, вшановували Героїв Небесної Сотні  та всіх, хто поліг, захищаючи ідеали демократії та європейське майбутнє нашої держави.