Всi новини, сторінка 17

14 02

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський.


14 02

Сьогодні свій визначний 80-річний ювілей відзначає Почесний громадянин Покрова Дмитро Сергійович Дроботай. Людина, що всі свої знання, досвід присвятила рідному місту, з яким пов’язане найдорожче.


14 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог застосував важку артилерію. Майже півтора десятка снарядів прилетіло по Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Люди не постраждали.


13 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Наші захисники знищили 10 шахедів у Дніпровському районі. Але сталося й кілька влучань у Дніпрі. Під ударом опинився енергетичний об'єкт. Виникла пожежа, яку вгамували рятувальники.


12 02

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання  соціального спрямування та економіки. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.


12 02

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський.


12 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


09 02

Знову тяжка втрата…знову над містом скорботно лунає «Плине кача»… Сьогодні покровчани проводжали в останню путь свого Захисника. 22-річного Андрія Гринчука… Солдат, стрілець комендантської роти, він загинув на Донеччині, біля населеного пункту Ставки Краматорського району.


09 02

Учора Україна повернула з російської неволі ще 100 воїнів ЗСУ. Серед звільнених мужніх захисників Маріуполя 29-річний покровчанин Владислав Гапич. Цій новині радіє все місто. Старший кулеметник другого взводу оперативного призначення роти оперативного призначення, старший солдат за контрактом, він проходив службу у складі Національної гвардії у Маріуполі. Разом з побратимами до останнього утримував місто, у складі оборонців «Азовсталі» чинив жорсткий опір ворогу.


09 02

«Про скликання чергової 50 сесії Покровської міської ради 8 скликання»