Всi новини, сторінка 16

19 02

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський. - Дорогі українці, українки! Завершуємо тиждень, дуже складний тиждень. І важливо зараз відзначити кілька речей.


19 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Спершу – на Марганець, а трохи пізніше – на райцентр. Загалом туди поцілили з десяток снарядів. Пошкоджені два приватні будинки. Та головне, що вціліли люди.


16 02

Відповідно до розпорядження міського голови щодо скликання чергової 50 сесії Покровської міської ради 8 скликання свою роботу розпочинають профільні постійні комісії Покровської міської ради, на засіданнях яких будуть розглянуті проєкти рішень з різних напрямків діяльності


16 02

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський.


16 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Жахаючі звуки вибухів не порушували спокій мешканців наших міст, селищ та сіл.


15 02

Традиційно 15 лютого у Покрові віддають данину поваги воїнам, кому довелося виконувати військовий обов'язок на території інших країн. Сьогодні минає 35-річниця виводу військ з Афганістану, коли завершилася майже десятилітня, так і не оголошена офіційно війна. Кожен четвертий загиблий у цій війні - українець. Серед яких дев'ять мешканців нашого міста.


15 02

На цьому наголосив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський. -Дорогі українці, українки! Підсумки цього дня.


15 02

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак та подякував за роботу силам ППО. - Пізно ввечері російська армія спрямувала свою зброю на Нікопольщину. Двічі обстріляла район з важкої артилерії.


15 02

Сьогодні — День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану. Афганська війна - одна з найтрагічніших сторінок історії. За десять років майже 150 тисяч українців пройшли через її горнило. Трагічний слід вона залишила для багатьох мешканців громади та їхніх сімей. Кожен виніс з тієї війни свої спогади, свій біль і життєвий досвід.


14 02

Ім’я громадської діячки Яніки Мерило добре відоме покровчанам. Вже багато років поспіль Яніка, котра, до речі, має українське коріння, не лише дарує Покрову своє небайдуже щире серце – допомагає розбудовуватись, впроваджуючи важливі проєкти та ініціативи. А з початку повномасштабного російського вторгнення спільно з ГО «Героям слава» не залишає покровчан наодинці з бідою, всебічно підтримубючи  місто у такий непростий період.